Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SASVIM ISKRENO

Celine Dion objasnila zašto se nakon smrti supruga ne želi ponovno udati

Autor Petra Kanić
Autor Petra Kanić

S pokojnim suprugom bila je u braku 21 godinu

Izvor: Story

Prije pet godina pjevačica Celine Dion oprostila se od svojeg supruga, menadžera Renéa Angélila, koji je preminuo nakon borbe s rakom grla. U braku si bili 21 godinu, a godinama kasnije, Celine se pokojnog supruga često prisjeća. Gostujući u emisiji 'Today', 53-godišnja pjevačica priznala je voditeljici Natalie Morales da ne zna hoće li nakon smrti Renéa više ikad u njezinom životu postojati netko poseban.

Celine Dion odgodila prve mjesece europskog dijela turneje
Celine Dion odgodila prve mjesece europskog dijela turneje
Izvor: Celine Dion

'Ne znam. Nemam pojma. Ovog trenutka ljubav mi je važna u životu, jer imam djecu. Ne razmišljam o vezi i ponovnom zaljubljivanju', rekla je pjevačica. S pokojnim suprugom Celine je dobila tri sina: danas 20-godišnjeg Renéa-Charlesa, 10-godišnjeg Eddyja i 10-godišnjeg Nelsona. 'Bilo je teško nakon što su moja djeca izgubila oca. Osjećam da nam je René toliko toga pružio kroz sve godine. No djeca i ja i dalje živimo s njim. I dalje je dio našeg života i moram reći da se osjećam doista snažno', ispričala je Celine.

Izvor: Story

Tijekom protekle godine pjevačica je imala pauzu od nastupa nakon što je svijetom zavladala pandemija koronavirusa. U emisiji je rekla kako joj je to bila jedinstvena prilika da provede više vremena kod kuće sa svojom djecom. Ponekad joj je odgovarala i samoća kako bi razmišljala o Renéu i sebe uvjerila kako će uvijek biti uz nju. Priznala je kako nema dana, a da ne pomisli na pokojnog supruga. Zbog toga joj ponovno zaljubljivanje i udaja nisu potrebni.

Povezane vijesti

Ranije jednom prilikom Celine je za strane medije ispričala da su joj najteži bili posljednji dani suprugovog života jer je njoj pred očima umirao. 'Muškarac mog života je svakog dana umirao sve više. Mi smo bili jedno. Kada je prestao patiti, rekla sam sebi da mu je sada bolje. On je zaslužio da prestane patiti', rekla je.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije