Nakon pauze koja je trajala od 2018., u kojoj se Stjepan Hauser posvetio solo karijeri, a Luka Šulić obitelji, dvojac 2Cellos se u travnju ponovno ujedinio kako bi proslavili 10. obljetnicu početka karijere. Tom su prigodom objavili obradu pjesme 'Livin' on a prayer', a sada su zajedno otputovali u Toskanu. Stjepan Hauser i Luka Šulić pohvalili su se fotografijama na kojima poziraju s jednim od najpoznatijih tenora svijeta.

 'Predivan dan s Andreom Bocellijem u predivnoj Toskani. Hvala tebi i tvojoj obitelji na gostoprimstvu', stoji u opisu najnovije objavljene fotografije Luke Šulića ispod koje su obožavatelji komentirali 'Molimo vas napravite koncert zajedno!'. Stjepan Hauser, iako je poznat kao zavodnik i romantičar koji često objavljuje gdje uživa s misterioznim damama okružen romantičnim zalascima sunca i večerama, ovoga je puta podijelio niz storyja koji prikazuju dan u Italiji s Lukom i Andreom - svirali su, pjevali i razgledavali Toskanu. 

Violončelisti su bili gosti Andrei Bocelliju 2014. na koncertu u Areni Zagreb, a na njegov poziv nastupili i 2015. na gala priredbi Celebrity Fight Night, poznatoj kao jednoj od najelitnijih dobrotvornih evenata, koja se organizira svake godine u Palazzo Vecchio u Firenci.