Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BILA JE TO PRAVA ZABAVA

ROMANTIČNA STRANA FILIPA BRKIĆA Obilježio uspomenu na važan dan

Autor Nikolina Guja
Autor Nikolina Guja

Njihovu ljubav upotpunila su dva mala anđela - kćerkica Barbara i sinčić Franc

Izvor: Instagram

Sportski komentator i voditelj na RTL-u Filip Brkić sa suprugom, košarkašicom Ivom Ciglar Brkić danas slavi petu godišnjicu braka. Tim povodom, Filip se prisjetio njihovog velikog dana pa je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj su tada, tek vjenčani i s osmijehom na licu, iz Crkve izašli pred obitelj i prijatelje. 

Izvor: Instagram

Supružnici su se na vječnu ljubav obvezali 2016. godine nakon tri godine veze, a svadbeno slavlje za svoje goste organizirali su na imanju Kraljev vrh, gdje je tulum trajao do kasnih noćnih sati. Naravno, na vjenčanju para koji su inače upoznali zajednički prijatelji bilo je puno osoba iz televizijskog i sportskog svijeta. 

 U braku su dobili kćerkicu Barbaru koja im je stigla dva mjeseca prije prve godišnjice braka, a ove godine u veljači, obitelj je upotpunio sin Franc. 'Barbara je, naravno, presretna i pomalo nestrpljiva, takvo je dijete. Sigurno neće biti zanemarena nakon što joj stigne mlađi brat, mi smo već uhodan tim i nema šanse da zapostavimo bilo koga', rekao nam je Filip netom prije rođenja sina. 

Povezane vijesti

Inače, Iva je prošle godine prekinula sportsku karijeru zbog ozljede Ahilove tetive. 'Bilo je to nešto na što nismo mogli utjecati, a danas, godinu dana poslije, mogli bismo reći da je bila riječ o Božjoj providnosti. Ta ozljeda dogodila se tri tjedna prije početka pandemije u Španjolskoj pa se obitelj stigla vratiti u Hrvatsku. Ivina je karijera gotova, ima 35 godina, a vraćati se nakon takve ozljede bila bi prava muka. Osim toga, svi smo imali druge prioritete u životu', također nam je otkrio Filip početkom ove godine. 

Najčitanije

Najnovije