Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EKSKLUZIVNO Jelena Rozga i Ivan Pažanin su u vezi

Autor Nikolina Guja

Novi par na domaćoj javnoj sceni

  Izvor: Instagram

Mediji su ih spajali, oni su opovrgavali, a Tonči Huljić i Joško Čagalj Jole ove godine u ožujku su u epizodi kulinarskog serijala 'Guštan… s Pažaninom' izjavili da bi glazbenica Jelena Rozga i jedan od omiljenih domaćih chefova Ivan Pažanin bili idealan par. A, kako kaže stara narodna poslovica: 'Gdje ima dima, ima i vatre'. Naime, Story.hr od izvora bliskog 43-godišnjoj Jeleni i 36-godišnjem Ivanu doznaje da su njih dvoje već neko vrijeme sretni i zaljubljeni. 

 U spomenutoj emisiji, glazbeni producent Tonči Huljić je izjavio kako misli da je Rozgi vrijeme za udaju, a Jole je primijetio kako je i Pažanin slobodan te da bi i njemu uskoro moglo doći vrijeme za ženidbu, a sada se čini kako su te šale na njihov račun itekako bile opravdane. Iako smo pokušali kontaktirati Jelenu i Pažanina kako bi nam potvrdili ove navode, do zaključenja ovog teksta nismo ih dobili. 

Inače, nakon što je prekinula dvogodišnju vezu s violončelistom Stjepanom Hauserom 2017., Jelena javno nije ljubila ni jednog muškarca, a čini se kako joj je srce sada osvojio sugrađanin. I Pažanin je 2018. godine prekinuo dugogodišnju vezu s Andreom Koprčinom. 

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image