Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UPS!

NEMA SREĆE Davor Meštrović imao gaf u javljanju uživo

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Nije ni slutio da ga čuje cijela Hrvatska

Izvor: Robert Gašpert

HRT-ov voditelj Davor Meštrović je u današnjoj emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' imao novi kiks. Naime, kolegica Zlata Muck Sušec najavila je prilog o studentskoj utrci koja će se održati u Osijeku. Novinar Hrvoje Šimunović krenuo je razgovarati sa studentom koji je u rukama držao plakat utrke, a ton majstori u studiju nisu isključili Meštrovićev mikrofon, pa su gledatelji mogli čuti njegov komentar. 'A vidi ovaj jadan, donio je taj papirić', komentirao je Davor ne sluteći da ga čuje čitava Hrvatska. 

Davor Meštrović Izvor: Robert Gašpert

O njemu se puno pisalo prošlog srpnja, kada je zbog komentara naletio na udar kritika. 'Uživajmo u Mijinim hlačicama, hvala ti i vidimo se', riječi su 53-godišnjeg Davora Meštrovića, televizijskog novinara i voditelja, kojima je tada odjavio emisiju. Iako možda nije ni slutio, upravo je tim komentarom o Miji Negovetić podigao prašinu u javnosti, zbog čega su ga mnogi osudili. 

Povezane vijesti

'Slijedom niza komentara na društvenim mrežama i novinarskih upita o izjavi voditelja emisije "Dobro jutro Hrvatska" Davora Meštrovića, koji je nespretno komentirao odličan izgled sjajne mlade pjevačice Mije Negovetić u sklopu njezina nastupa u toj emisiji, i Davor Meštrović i uredništvo Hrvatske televizije se ovim putem ispričavaju svima koje je ta njegova rečenica mogla povrijediti, a ponajprije mladoj Miji Negovetić i njezinoj obitelji. Tim više što u njegovim riječima nije bilo nikakve zle namjere, a emisija "Dobro jutro Hrvatska" i inače već godinama promiče pozitivne vrijednosti i predstavlja projekte u kojima se upozorava upravo na različite oblike diskriminacije, te promiče rodnu ravnopravnost. Ovo upozorenje je shvaćeno vrlo ozbiljno kako se slične situacije ne bi ponavljale', tadašnje je očitovanje s HRT-a, u njihovo ime te u ime Davora Meštrovića koji tamo radi već više od 30 godina. 

Najčitanije

Najnovije