Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'MOĆ' U LONDONU

OTKRIO BRANKO IVANDA Zrinka Cvitešić ni na WC ne smije bez tjelohranitelja

Autor Karmen Miletić
Autor Karmen Miletić

U HRT-ovoj emisiji 'Homo sapiens' redatelj je ispričao što mu je rekla glumica

Izvor: Dražen Kokorić/Story

Iako je jedna od naših najzaposlenijih glumica i niže uspjeh za uspjehom, kako kod kuće tako i u inozemstvu, o svojim postignućima ne voli govoriti. Zanimljivu crticu iz života 41-godišnje Zrinke Cvitešić, koja se trenutno nalazi u Londonu i snima seriju 'The Power' (Moć), otkrio je ipak redatelj Branko Ivanda gostujući u radijskom talk showu 'Homo sapiens' Željke Ogreste. Naime, Ivanda je nedavno režirao predstavu 'Kad svijeće dogore' u HNK Zagreb, gdje je glumila i Zrinka Cvitešić, ali ju je, zbog angažmana u seriji i odlaska u London, na pozornici zamijenila Iva Mihalić.

'Javila mi se Zrinka neki dan iz Londona. Kaže da je na snimanje serije prati bodyguard i da po nju dolazi blindirani automobil i donosi joj prave dragulje. Ona na snimanju nosi prave dragulje, ne lažne, pretpostavljam i iz marketinških razloga. Prati je bodyguard čak i do wc-a', ispričao je Ivanda za HRT. Luksuzan nakit ne čudi jer Zrinka u visokobudžetnoj Amazonovoj seriji tumači Tatianu Moskalev, nekadašnju prvu damu Moldavije.

'Jako je inteligentna, rođeni borac i sposobna je za puno više no što većina muškaraca oko nje misli', opisao je njenu ulogu britanski Stylist. Inače, prema radnji, Tatiana ubija svojeg supruga Viktora, preuzme vlast i pretvori državu u matrijarhalno carstvo Bessapara. 

Sama serija nastala je prema istoimenom romanu Naomi Alderman iz 2016., a naša poznata Karlovčanka na velikom ekranu pojavit će se uz velika holivudska imena poput Tima Robbinsa i Leslie Mann. Snimanje serije 'The Power' počelo je prošle godine u Kanadi, a premijera je na Amazon Prime Videu najavljena za početak sljedeće godine.

Posljednje mjesece Zrinka je provela u Hrvatskoj, kako bi glumila u spomenutoj predstavi Branka Ivande, ali i kako bi bila uz svog partnera Niku Kranjčara kojemu je umro otac. Odlazak nije više mogla odgađati pa je koncem travnja na Instagramu napisala da se vratila u svoj drugi dom.

Povezane vijesti

Najčitanije

Najnovije