Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Domaća voditeljica pokazala kako je izgledala prije više od 30 godina

Prisjetila se svoje maturalne večere te poslala snažnu poruku sadašnjim maturantima

 Izvor: Instagram

Televizijska voditeljica Karmela Vukov Colić u posljednje se vrijeme posvetila kuhanju. Aktivna je na društvenim mrežama pa često možemo zaviriti na njezin profil na Instagramu i pogledati zanimljive recepte koje dijeli sa svojim pratiteljima. Osim toga, Karmela često dijeli svoje privatne fotografije i piše o putovanjima na kojima je bila. Sada se pak prisjetila prošlosti i podijelila svoju staru fotografiju koja je nastala 1987. godine, na dan kada je ona odlazila na svoju maturalnu zabavu. 

Tako je pružila podršku svim sadašnjim maturantima, koji zbog pandemije korona virusa neće imati svoju maturalnu večer. 'Razmišljam o ovogodišnjim maturantima, o svemu što im je oduzeto. O norijadama koje se ne mogu ponoviti, o maturalnim plesovima koji se neće otplesati... Srce mi se steže, jer, pandemija ili ne, može nas biti sram. Svakog odraslog koji djetetu otme uspomene može biti sram! Vama, dragi maturanti, želim da vam život vrati stostruko. Dobrim rezultatima na maturi, nezaboravnim fakultetskim godinama i vremenom koji neće znati za mjere i zabrane. Sretno!', poručila je 52-godišnja voditeljica u opisu fotografije.

Karmela Vukov Colić Izvor: Instagram

Žao joj je što više ništa nije kao ranije te što maturanti neće moći stvoriti uspomene koje su njoj ostale u sjećanju iz tih godina. Nadovezala se i opisala kako je to tada izgledalo. 'Ovo je fotografija iz prošlog tisućljeća. Moj susjed, dobri striček Horvat, nije mi dao da taksijem odem na maturalnu večer. 'Ideš u BMW-u, sa stilom!', rekao je i uzeo ključeve od auta. I fotoaparat s kojim je ova fotka i napravljena. Inače, u toj prethistoriji, materijal za haljinu sam kupila u jednoj od mnogih trgovina tekstilom, sama sam je nacrtala na listu papira (nabrana suknja, preko nje tunika s visokim okovratnikom, iza gola leđa; od restlova mašna kojom sam pričvrstila punđu), a sašila ju je neka kvartovska šnajderica. Nikakve šljokice, mini-minice, dizajneri - o tome ništa nismo znali. Večera je bila u Šervudskoj šumi iz koje su nas, jer je bahati gazda prekrcao restoran, izbacili oko 23 sata. Završili smo u disku u dvorcu Brezovica u kojem je glazbu puštao suprug naše profesorice. Bilo je ludo! Jutro smo dočekali zagrljeni, pjevajući na sav glas', napisala je.

Povezane vijesti

Njezini pratitelji u komentarima su joj pisali kako je podijelila predivnu uspomenu te da se slažu s njezinim mišljenjem o sadašnjoj situaciji. Naravno, nije nedostajalo ni pohvala na račun njezine stare fotografije. 'Ljepotica! Uvijek si bila lijepa', poručili su joj neki, a između ostalih pohvalila ju je i njezina kolegica, voditeljica Barbara Kolar.

Magazin

Royals