Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'sramota'

Gledatelji zbog narodnjaka razočarani emisijom 'Tvoje lice zvuči poznato'

Autor Tonia Malić
Autor Tonia Malić

Gledatelji dobro znaju da je riječ o osobama koje godinama dobro kotiraju na estradnom nebu, a među kojima su Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth, Katarina Baban i Maja Bajamić

Izvor: Nova TV

Gledatelji svake nedjelje uživaju u novim epizodama zabavne emisije ‘Tvoje lice zvuci poznato’ koja je ove godine dobila naziv ‘All stars sezona’. Produkcija je okupila osam natjecatelja koji su fanove u proteklim sezonama oborili s nogu, a donijela je i brojna druga iznenađenja i jednu drugačiju dimenziju zabave.

tvoje lice zvuči poznato
Izvor: YouTube

Za to su se, naravno, pobrinuli talentirani natjecatelji koji su ostavili trag i u proteklim sezonama oduševljavali publiku nevjerojatnom transformacijama. Gledatelji dobro znaju da je riječ o osobama koje godinama dobro kotiraju na estradnom nebu, a među kojima su Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth, Katarina Baban i Maja Bajamić. Natjecatelji već šest tjedana vade svoje najjače plesne, pjevačke, glumačke i imitatorske adute i vrijedno se pripremaju za ulazak u tuđe cipele. 

tvoje lice zvuči poznato
Izvor: YouTube

I u tome su uspjeli. Gledatelji nakon svake emisije ne kriju oduševljene pa na društvenim mrežama iz tjedna u tjedan nižu pozitivne komentare na račun njihovih transformacija. No, ipak se nađu i negativni komentari, najčešće na račun ‘gljive’ odnosno izbora pjesama jer, kako pišu, previše je narodnjačke glazbe za jednu domaću emisiju.

Povezane vijesti

Iako je glazbenik Sasa Lozar ‘razvalio’ i dobio brojne pohvale nakon što se transformirao u legendarnu Lepu Brenu, neki pratitelji smatraju kako produkcija pretjeruje s promocijom pjesama i ‘istoka’. ‘Ovi naši pretjeruju. Svaka čast Breni, ali na našoj televiziji da se ovo emitira je sramotno’, samo su neki od komentara na društvenim mrežama. I prošli tjedan se vodila slična rasprava nakon što se Damir Kedžo prerušio u Dina Merlina i Vesnu Zmijanac. ‘Zar nemamo dovoljno domaćih izvođača’, stoji u komentaru.

Najčitanije

Najnovije