Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OSTVARILA SE PRIJE LUKE

Sofija Milošević: 'Ne gledam se kao ženu nogometaša, sve sam sama postigla'

Autor Petra Kanić
Autor Petra Kanić

Manekenku negativni komentari ne dotiču

Izvor: Instagram

Srpska manekenka Sofija Milošević, partnerica srpskog nogometaša Luke Jovića, u Beogradu je otvorila svoj modni atelje, što je samo stepenica više u njezinoj uspješnoj karijeri. Za srpske medije ispričala je kako je ponosna na sebe te jako uzbuđena i sretna. Tim se povodom osvrnula i na negativne komentare koji ju prate. Naime, mnogi smatraju kako je ona 'žena nogometaša te ništa ne treba raditi u životu'. 

sofija milošević Izvor: Instagram

'Ne smatram se ženom nogometaša, imam karijeru dugu 16 godina. Ostvarila sam se puno ranije nego što sam upoznala budućeg supruga. Okušala sam se u glumačkim vodama, kao model... I evo, sada imam svoj brend. Ne vidim potrebu za takvim komentarima', ispričala je Sofija za srpski Telegraf pa dodala: 'Ne mogu reagirati na negativne komentare, kada su oni neistiniti. Mogu se samo nasmijati ili pomisliti kako su ljudi bezuspješni i imaju puno slobodnog vremena. Ja ga nemam'. 

sofija milošević i luka jović Izvor: Instagram

Manekenka se ne osvrće na kritike, već živi punim plućima. U rujnu prošle godine postala je ponosna mama sinčića Alekseja te zajedno s Lukom uživa u čarima roditeljstva. 'Svakim danom sve više raste i ispunjava cijeli moj svijet', rekla je Sofija. A nakon što im je sin došao kao kruna njihove ljubavi, manekenka i nogometaš počeli su razmišljati o svadbi. 'Ove godine se siguno nećemo vjenčati, ali sljedeće godine definitivno da', otkrila je. 

Povezane vijesti

Podsjetimo, Sofija i Luka svoju su vezu u početku krili. Manekenka je o njihovoj ljubavi počela javno govoriti ubrzo nakon što su saznali da čekaju prvo zajedničko dijete. A, ubrzo nakon vijesti da će im stići prinova, Luka je pred svoju odabranicu i kleknuo.

Najčitanije

Najnovije