Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DUGO MU JE TREBALO DA PRIZNA

PROGOVORIO ZBOG DJECE Ryan Reynolds bori se s mentalnim poremećajem

Autor Petra Kanić
Autor Petra Kanić

U razgovoru za Entertainment Tonight rekao je kako su ga kćeri nadahnule da iskoristi ulogu javne osobe i ispriča svoju priču

Izvor: Profimedia

Kanadski glumac Ryan Reynolds krajem prošlog mjeseca u objavi na Instagramu je otkrio svoju borbu s mentalnim zdravljem. Napisao je kako se gotovo cijeli život bori s anksioznošću, a sada je priznao kako su mu njegove kćeri, koje je dobio u braku s glumicom Blake Lively, bile poticaj da progovori o svemu. U razgovoru za Entertainment Tonight rekao je kako su ga nadahnule da iskoristi svoju ulogu javne osobe i ispriča svoju priču. 

Izvor: Instagram

'Imam tri kćeri. Kao roditelj, morao sam shvatiti koja je razlika između osjećaja tuge te osjećaja tjeskobe. Dom u kojem sam odrastao nije mi bio uzor. To ne znači da su me roditelji zapostavljali, ali oni su drugačija generacija.Oko stvari poput mentalnog zdravlja stvara se stigma. Kada bih se osjećao kao da sam na apsolutnom dnu, to je obično bilo zbog toga što se nikome nisam mogao povjeriti kako se osjećam', ispričao je glumac. 

ryan reynolds Izvor: Pixsell

Dodao je kako je razgovor o mentalnom zdravlju jako bitan, jer će se tako ostali osloboditi straha da će ih netko osuđivati ako imaju neki mentalni problem. U svojoj prethodnoj objavi na Instagramu objasnio je kako mu je dugo trebalo da progovori o anksioznosti. Priznao je kako previše razmišlja o svemu pa je često 'zakazao' na područjima života gdje nije trebao.

Povezane vijesti

'Znam da nisam sam. Poručio bih svima onima koji previše razmišljaju, pretjerano se brinu i pretjeruju u svemu neka znaju da nisu sami. Ne razgovaramo dovoljno o mentalnom zdravlju i ne činimo dovoljno da destigmatiziramo razgovor o tome', zaključio je Ryan. U razgovoru za strane medije dodao je kako se nada da će njegovo priznanje problema pomoći svima koji trebaju pomoć da se ohrabre te da je zatraže.  

Tagovi

Najčitanije

Najnovije