Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BILO JE STRESNO...

Filip Riđički jutro započeo spašavanjem mačića: 'Knedla u grlu'

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Nasred Ljubljanske avenije doživio pravu dramu - zaustavljao automobile, mahao rukama...

Izvor: Dražen Kokorić

Prije nekoliko mjeseci, domaćem glumcu i zvijezdi serije 'Crno-bijeli svijet', pjevaču i radijskom voditelju Gold FM-a, Filipu Riđičkom u život je stigao pas kojemu je dao ime Forest. Kako pokazuje svojim Instagram objavama, od tada mu je svakodnevica ponekad izazovna, ali i ispunjena ljubavlju. Uz sve obaveze koje suživot sa psom donosi, činjenica da je pas čovjekov najbolji prijatelj ne može se opovrgnuti. Svoju ljubav prema životinjama pokazao je i jutros, kada je stao nasred Ljubljanske avenije kako bi spasio crnog mačića. 

Kao da mu jutro nije započelo dovoljno stresno jer je zbog svog Foresta kasnio na posao...Na putu do posla, a on radi inače na radiju Gold FM, uočio je na cesti crnu vreću za koju se ispostavilo da je crni mačić. 'Auti prolaze i prolaze, i ne mogu to gledati. Kičma mi se savija, koračam na autocestu, dižem ruke, mašem, ukazujem na mačića', opisao je situaciju za koju i sam vjeruje da nije bila dobra ideja. Ali, Filip si nije mogao pomoći. Uzeo je mačka i odnio ga sigurnu travnatu površinu. Nakon toga je nestao, a Filip zabrinut otišao na posao.

'Sinulo mi je tijekom pedaliranja koliko sam materijalne štete mogao prouzročiti, tjelesnih ozljeda uzrokovati, zakonskih globi 'pobrati', zaustavivši promet najprometnije zagrebačke prometnice. Ponos', istaknuo je pa priznao da ne zna je li trebao učiniti nešto više. 'Knedla u grlu. Nadam se da je dobro, nadam se da je živ. Nadam se', rekao je za kraj.

Do objave ovog teksta, Filip se nakon smjene vratio po mačića i uspio ga spasiti. U pomoć su mu priskočile djevojke iz udruge Hrabre Njuške.

Povezane vijesti

Inače, nedavno je za Story.hr priznao da ga je 2020. naučila da ne bude nezahvalan. 'Pandemija me naučila da je život divan. Potres me naučio da uvijek može biti gore. Tetoviram si 2020 na zapešće da nikada više ne budem nezahvalan. Loš dan? Ne njurgaj, nije pandemija. "Nije pandemija" možda zamijeni "nije bed" sleng za sve ok. Joj ti se da skočiti ovo obavit? Ma okej, kaj sad, nije pandemija', objasnio nam je tada simpatičan Filip. 

Najčitanije

Najnovije