Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nina Badrić otkrila tajnu mladolikog izgleda na pragu 50.

Omiljena domaća pjevačica veseli se koncertima godinu i pol dana nakon pauze

 Izvor: Instagram

Trema nakon godinu i pol dana pauze, bivanja van pozornice i bez svjetala reflektora, nije zaobišla ni domaću pjevačicu Ninu Badrić koja je ususret povratku normalnijeg načina života napravila videospot za pjesmu 'Ja još uvijek imam istu želju' u kojem se rasplesala i pokazala da na pragu 50. izgleda bolje nego ikad. Tajna se krije u činjenici da je vegetarijanka i u još nekoliko sitnica koje je otkrila za IN magazin.

 Izvor: HLK

'Moram priznati da imam tremu kao nikada ranije. I meni se javlja, bez obzira na tolike godine, osjećaj nesigurnosti hoću li biti dovoljno dobra, hoću li to dobro odraditi, ali ja mislim da će tako biti samo dok ne krenem', priznala je i otkrila kako joj je želja s novom pjesmom bila rasteretiti ljude u ovim vremenima. 'Nisam imala ništa na pameti sad da to mora bit hit broj jedan ili pjesma broj jedan, iako ne bih imala ništa protiv toga da se to i dogodi', priznaje Nina.

Izlazak na pozornicu Nina željno iščekuje, a upravo će 2. srpnja ponovno zapjevati pred domaćom publikom. Nakon toga slijedi i rođendansko slavlje. Godine joj, kaže, ne mogu ništa. 'Ne bojim se godina, daj Bože da starimo, samo se treba bojati bolesti. Treba te godine lijepo dočekati i lijepo doživjeti, a 49. nije neka velika godina, a daj Bože, pričat ćemo kad budem imala 79, evo', kaže. Kada bude puhala tih 49 svjećica na torti ovog ljeta, imat će istu želju kao i dosad. 'Da smo zdravi i da se volimo. Da je ljubavi i zdravlja, mislim da je tad čovjek najsretniji na svijetu. Ja sam zahvalna na svakom danu, pa što život god donese, samo da se znam nositi s tim. To mi je život nekako dosad pokazao da i mogu, da znam, da ipak jesam borac, fajter koji dobro hendla neke stvari', kaže.

'Skupo sam platila svoju iskrenost, skupo sam platila srčanost. Ja bih prije rekla srčanost nego otvorenost, ali iskrenost u svakom slučaju. Već čovjek nauči s vremenom, ima jedna lijepa izreka 'ne bacaj bisere pred svinje'. Čovjek se nauči smijati mnogima s G6 osmijehom i nauči kako treba kroz ovaj život ploviti i za koga treba čuvati srce', zaključila je.

Povezane vijesti

Za koga čuva svoje srce, Nina nam nije otkrila, no znamo tajnu njezine ljepote. 'Vedrog sam duha, nešto me genetika pomazila, vegetarijanka sam, pazim jako što jedem, zdravo se hranim', otkrila je.

Magazin

Royals