Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PAPARAZZI FOTKE

ENIS SVRATIO PO KOKICE Ugodno iznenađenje na zagrebačkoj špici

Autor Nikolina Kunić
Autor Nikolina Kunić

Obožavani glumac

Izvor: Robert Gašpert

Rijetko ga viđamo na zagrebačkim ulicama, možda i zato što puno toga snima, pa je bilo ugodno iznenađenje zateći Enisa Bešlagića u centru grada. Uspješni kazališni i televizijski glumac, dobitnik brojnih nagrada, prošetao je Cvjetnim trgom, a snimili smo ga u trenutku kada je zastao kupiti kokice i popričati s prodavačem.

enis bešlagić Izvor: Robert Gašpert

Donedavno smo Enisa gledali u RTL-ovoj seriji ‘Blago nama’, gdje je utjelovio Jadranka Juhića, oca i muža, koji sa suprugom useljava u kuću njezine sestre. “Jadranko Juhić ili JJ, Đej Đej, novi je heroj ulice. Jedan od onih koji nema posla, a i ne ide ga baš”, opisao je svoj lik Enis koji za RTL radi na još jednom projektu – reality showu ‘Superpar’ čija se prva sezona počela snimati još 2019. godine.

Povezane vijesti

Ove se godine traži treći hrvatski superpar, a na tom će ih uzbudljivom putu, kao i dosad, pratiti ovaj 46-godišnjak rođen u Tešnju. “Drago mi je što u Hrvatskoj uopće možemo naći par jer vidim da se više nitko ne ženi, ne udaje, niti ljudi vjeruju u veze, brakove - tako da je danas već uspjeh imati neke parove”, rekao nam je jednom prilikom.

Izbor Urednika

Royals