Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ella Orešković: 'Roditelji me podržavaju u svakom smislu'

Kći bivšeg premijera, mlada studentica psihologije i pjevačica - Ella Orešković progovorila o privatnom i poslovnom životu

 Izvor: Instagram

Hrvatska javnost mladu pjevačicu, studenticu psihologije i kći bivšeg premijera Tihomira Oreškovića, 22-godišnju Ellu Orešković upoznala je na ovogodišnjem glazbenom natjecanju Dora na kojem se predstavila s pjesmom 'Come this Way'. Led je probila, a odmah nakon nastupa u Opatiji posvetila se glazbenoj karijeri. O poslovnom, ali i privatnom životu progovorila je u intervjuu za Story.hr.

'Trenutno sam u dobroj i pozitivnoj fazi života. Posvećena sam studiranju i glazbi, a odvojim i vrijeme za dečka i prijatelje. Zahvalna sam na svemu što mi se otvara i veselim se predstaviti nove pjesme publici', rekla nam je Ella i otkrila kako joj se život nakon Dore nije promijenio. S obzirom na to da je i studentica psihologije, zanimalo nas je i što više voli - glazbu ili psihologiju?

'Imam 22 godine i uživam u svakom danu koji mi pruža nove izazove. Oba područja su mi interesantna. Psihologija je prirodna i društvena znanost i znamo da do spoznaja dolazi postepenim prikupljanjem raznih informacija. Mladi ljudi se traže, a upravo je kreiranje glazbe za mene usko povezano i sa psihologijom - kreirati pjesmu koja će u ljudima probuditi radost i zadovoljstvo. Pjesmu koja će ljude učiniti sretnima u njihovom svakodnevnom životu', priznaje talentirana Ela i dodaje kako su ju nepoznati prolaznici počeli primjećivati na ulicama, a često joj se obraćaju i na društvenim mrežama.

Velika želja joj je da njezine pjesme jednog dana budu inspiracija mladim ljudima, a neizmjerno je sretna što roditelji podržavaju svaku njezinu odluku. 'Roditelji su na mojoj strani u svakom smislu. Podržavaju moj rad i raduju se mojoj sreći. Važno im je da sam zadovoljna u onom što radim i da sam ispunjena bez obzira na to što budem jednog dana izabrala', priča nam pjevačica u usponu, ali nije nam htjela otkriti daljnje planove kada je riječ o glazbi. Trenutno radi s izvrsnim glazbenicima, a kako kaže, iznenađenje tek dolazi.

Zanimalo nas je i kako je pandemija utjecala na nju, ali i kako provodi slobodno vrijeme. 'Moram priznati da je cijela situacija s koronavirusom na mene pozitivno utjecala. Studirala sam online i imala vremena za glazbu. Nisam trebala putovati što je zapravo bilo jako dobro. Slobodno vrijeme provodim u društvu svog dečka, idemo u kino ili na večeru, a volim i pročitati dobru knjigu i družiti se s prijateljicama'.

Za kraj nas je zanimalo i gdje se vidi u budućnosti. 'Nemam neku sliku, ali znam da bih voljela sve svoje uspjehe dijeliti s osobama koje su važni dio mog života. Želim raditi na sebi i izgraditi svoje ime. Želim svojim pjesmama pozitivno utjecati na ljude i, naravno, izmamiti im osmijeh na lice', rekla nam je Ella za kraj.

Magazin

Royals