Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ella Orešković: 'Roditelji me podržavaju u svakom smislu'

Autor Tonia Malić

Kći bivšeg premijera, mlada studentica psihologije i pjevačica - Ella Orešković progovorila o privatnom i poslovnom životu

  Izvor: Instagram

Hrvatska javnost mladu pjevačicu, studenticu psihologije i kći bivšeg premijera Tihomira Oreškovića, 22-godišnju Ellu Orešković upoznala je na ovogodišnjem glazbenom natjecanju Dora na kojem se predstavila s pjesmom 'Come this Way'. Led je probila, a odmah nakon nastupa u Opatiji posvetila se glazbenoj karijeri. O poslovnom, ali i privatnom životu progovorila je u intervjuu za Story.hr.

'Trenutno sam u dobroj i pozitivnoj fazi života. Posvećena sam studiranju i glazbi, a odvojim i vrijeme za dečka i prijatelje. Zahvalna sam na svemu što mi se otvara i veselim se predstaviti nove pjesme publici', rekla nam je Ella i otkrila kako joj se život nakon Dore nije promijenio. S obzirom na to da je i studentica psihologije, zanimalo nas je i što više voli - glazbu ili psihologiju?

'Imam 22 godine i uživam u svakom danu koji mi pruža nove izazove. Oba područja su mi interesantna. Psihologija je prirodna i društvena znanost i znamo da do spoznaja dolazi postepenim prikupljanjem raznih informacija. Mladi ljudi se traže, a upravo je kreiranje glazbe za mene usko povezano i sa psihologijom - kreirati pjesmu koja će u ljudima probuditi radost i zadovoljstvo. Pjesmu koja će ljude učiniti sretnima u njihovom svakodnevnom životu', priznaje talentirana Ela i dodaje kako su ju nepoznati prolaznici počeli primjećivati na ulicama, a često joj se obraćaju i na društvenim mrežama.

Velika želja joj je da njezine pjesme jednog dana budu inspiracija mladim ljudima, a neizmjerno je sretna što roditelji podržavaju svaku njezinu odluku. 'Roditelji su na mojoj strani u svakom smislu. Podržavaju moj rad i raduju se mojoj sreći. Važno im je da sam zadovoljna u onom što radim i da sam ispunjena bez obzira na to što budem jednog dana izabrala', priča nam pjevačica u usponu, ali nije nam htjela otkriti daljnje planove kada je riječ o glazbi. Trenutno radi s izvrsnim glazbenicima, a kako kaže, iznenađenje tek dolazi.

Zanimalo nas je i kako je pandemija utjecala na nju, ali i kako provodi slobodno vrijeme. 'Moram priznati da je cijela situacija s koronavirusom na mene pozitivno utjecala. Studirala sam online i imala vremena za glazbu. Nisam trebala putovati što je zapravo bilo jako dobro. Slobodno vrijeme provodim u društvu svog dečka, idemo u kino ili na večeru, a volim i pročitati dobru knjigu i družiti se s prijateljicama'.

Za kraj nas je zanimalo i gdje se vidi u budućnosti. 'Nemam neku sliku, ali znam da bih voljela sve svoje uspjehe dijeliti s osobama koje su važni dio mog života. Želim raditi na sebi i izgraditi svoje ime. Želim svojim pjesmama pozitivno utjecati na ljude i, naravno, izmamiti im osmijeh na lice', rekla nam je Ella za kraj.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image