Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U dom Michaela Douglasa morala intervenirati policija i Hitna pomoć

76-godišnji glumac se ponašao jako čudno

 Izvor: Profimedia

Kada su se prvi put upoznali, 76-godišnji glumac, Michael Douglas još uvijek je bio u braku. Zgodnu 20 godina mlađu glumicu, Catherine Zetu Jones, pokušao je zavesti klišej izjavom 'Ja ću biti otac tvoje djece', no tako je i bilo. Nažalost, već se neko vrijeme piše o problemima u njihovom braku. Kako ističu mediji, ali i nove priče koje isplivavaju na površinu, Michael se u zadnje vrijeme čudno ponaša. Magazin In Touch je otišao korak dalje i otkrio da je nedavno u njihov dom morala intervenirati policija i Hitna pomoć. 

Kako se navodi, sve se dogodilo u njihovom domu u Irvingtonu u New Yorku. Prema njihovim riječima, pomoć policije i Hitne pomoći nisu mogli izbjeći. 'Ljudi unutar kuće bili su zabrinuti za Michaelovo zdravlje jer se ponašao neobično i smatrali su da mu treba liječnička pomoć', rekao je neimenovani insajder prije nego što je spomenuo da brak zvijezde sa Catherine implodira. Također su primijetili da glumac nije bio u dobrom stanju kada je mentalno stanje u pitanju. Detalje o tome što se točno dogodilo, mediji još nisu dobili. Nagađa se da je karantena uzrokovana pandemijom koronavirusa uzela danak u njihovoj ljubavi. 

O njegovom se stanju pričalo i nedavno, kada su prijatelji postali zabrinuti zbog mogućeg povrataka alkoholu. S obzirom na to da se svojevremeno borio s rakom grla, i bez ovakvih teških situacija, njegovo zdravlje nije u najboljem stanju. Sada su prijatelji zabrinuti kako se ne bi vratio alkoholu, zbog kojeg je 1992. godine morao na odvikavanje. 'Samo da se ne vrati alkoholu', govore.

Povezane vijesti

Iako se sve više govori o bračnim problemima, oni u javnosti i dalje djeluju sretno. 'Za razliku od brojnih parova, mi nikada nismo imali posao od devet do pet, gdje si dosljedan. Ili smo uključeni ili smo isključeni. Stvarno, radim 16 sati dnevno, ili ne radim. Tako smo u našoj vezi imali ogromnu količinu vremena gdje smo mogli biti samo mi. Na otoku Bermudi živjeli smo 12 godina odgajajući svoju djecu. Poštujemo međusobni prostor, a naš humor je jednostavno dugotrajan', rekla je glumica u jednom od nedavnih intervjua.

Magazin

Royals