Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIJE NA DOBROM GLASU

MARICHUY RAZORILA BRAK PRIJATELJICI 'Svi već znaju da obožava zavoditi'

Autor Nikolina Guja
Autor Nikolina Guja

Nedavno je obznanila da je prekinula sedmogodišnju vezu, a sada je poznato i zašto

Izvor: Instagram

Proslavila se kao dio postave meksičke pop grupe RBD, a glumačku karijeru započela je u Televisinim telenovelama. Malo tko u Meksiku ne zna za multitalentiranu Maite Perroni, a kod nas je slavu doživjela zahvaljujući ulozi vrckave i simpatične ‘Marichuy’ u sapunici ‘’Oprezno s Anđelom’. Otada, Maite je ostvarila i inozemnu karijeru, dobila je brojne nagrade, ali prije nekoliko tjedana našla se u središtu skandala. 

Naime, meksički mediji tvrde da je Maite razorila brak prijateljice čijem je suprugu bila ljubavnica. Prije nekoliko dana, glumica je najprije iznenada javnost kada je obznanila da je okončala sedmogodišnju vezu s glazbenim producentom Kokom Stambukom, a sada se zna što je bio jedan od razloga zbog kojih se par razdvojio.Naime, mediji su otkrili otkrili da ga je meksička glumica mjesecima varala s oženjenim muškarcem, a kako izvještava časopis TV Notes, riječ je o producentu meksičkog jutra 'Sale el sol', Andrésu Tovaru, trenutno oženjenom glumicom Claudijom Martín. 

Prema verziji spomenutog medija, Maite je bila ta koja je inicirala zbližavanje koje se ubrzo pretvorilo u tajnu romansu. 'Očito je pao na čari i koketiranje Maitea. Počela ga je zavoditi, a sav umjetnički svijet zna njezin 'modus operandi' i da voli koketirati s muškarcima. Najgore od svega je što mu je njegova supruga prijateljica. Ne znam kako joj je to mogla napraviti', rekao je izvor meksičkim medijima.

Povezane vijesti

 'To vam je Maite, primijetila je koliko je muškaraca želi. Vrlo je lukava i opasna. Voli zavoditi. Sjetite se da se 2008. godine spetljala s Williamom Levyjem,  znajući da je njegova dugogodišnja partnerica Elizabeth trudna, nadodao je izvor.

Izbor Urednika

Royals