Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ROĐENJE U TAJNOSTI

Jessica otvoreno o drugom porođaju: 'Ispada da sam rodila tajnu COVID bebu'

Autor Iva Markulin
Autor Iva Markulin

Godinu dana poslije rođenja drugog sina slavna je glumica govorila o trudnoći i porodu za vrijeme pandemije koronavirusa

Izvor: Profimedia

Prošlo je skoro godinu dana otkad su Jessica Biel i njezin suprug, Justin Timberlake u tajnosti dočekali drugo dijete, sina Phineasa. Tek sad je 39-godišnja ljepotica progovorila o svojem iskustvu mame dvoje djece.

Jessica Biel se nedavno pojavila na gostovanju u podcastu Sada Sheparda, Armchair Expert (Stručnjak iz fotelje) i vrlo je otvoreno govorila o svojoj obitelji. Pa i o tome kako je njezina druga trudnoća ispala tajna. No, Biel tvrdi da to nije bilo planirano, već je za sve kriva pandemija koronavirusa. 'Ispada da sam rodila tajnu COVID bebu. Zbilja nismo mislili to držati tajnom. No, kad se COVID dogodio, otišli smo u Montanu i tamo ostali', rekla je, među ostalim Jessica Biel.

Obitelj u Montanu ima kuću Big Sky u kojoj je boravila cijela obitelj. Štoviše, njezina je mama, Kimberly Conroe tamo bila i u izolaciji. Biel je Shepardu priznala da je bila nervozna zbog cijele situacije oko pandemije i bolničkih ograničenja. No, suprug Justin Timberlake je ipak uspio biti na porodu drugog sina.

Njihov prvi sin, Silas ima šest godina, a Biel priznaje da je s dvojicom sasvim drukčija situacija. 'Netko mi je jednom rekao da je imati dvoje djece jednako kao da ih imaš tisuću. I bio je u pravu, točno se tako osjećamo', rekla je Jessica Biel, dodavši da uživa u svakoj sekundi sa sinovima, jer brzo rastu. 'Zabavno je. Razgovori sa šestogodišnjakom su tako cool. On tako ozbiljno govori smiješne stvari. A osjećajan je i nježan. Tako je zanimljivo biti dio s dva toga, vidjeti kako se razvijaju. A ovaj mlađi je sladak kao vrag', ispalila je kroz smijeh Jessica.

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals