Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LEONARDA LONČAR S DJECOM NA HOF-u: 'Tjeram ih da izlaze što više'

Na celebrity partyju u najboljem društvu

 Izvor: AMZ

Veselje koje je zavladalo na Jana Story Hall of Fame-u u trenutku kada se pojavila  dizajnerica Leonarda Lončar, teško je bilo ne primijetiti. Jedinstvena, s posebnim modnim izričajem, zapela je za oko baš svima, a na proslavu Storyjevog 19. rođendana stigla je u društvu dvoje djece, 16-godišnjih blizanaca Marte i Rafaela.

'Super nam je i nije nam bed što smo s mamom vani, dapače. Pušta nas normalno vani', kazali su nam Marta i Rafael kada smo ih upitali kakav je osjećaj izaći s majkom na jedan ovakav celebrity događaj. 'Štoviše, tjeram ih da izlaze što više. Za ovaj party sam im ja predložila, a oni su prihvatili', ubacila se u razgovor Leonarda.

Odjevne kombinacije su, kažu nam, birali zajedno. 'Sve smo se dogovarali', govori Leonarda koja nije krila sreću što se na Jana Story Hall of Fame partyju vidjela s mnogim dragim licima. 'Sretna sam sa svojom djecom i iznimno mi je drago što sam srela puno prekrasnih ljudi od kojih me život nekako odvojio, a s nekima od njih se donedavno nisam ni poznavala toliko puno. Sad se srećemo u nekim posebnim prigodama i doslovno smo na zagrljajima i poljupcima', ispričala nam je razdragana Leonarda Lončar koja se nedavno razišla sa Zvonimirom Bobanom. Par je posvojio troje djece, Martu, Rafaela i Mariju, a 2009. godine postali su biološki roditelji djevojčice Ruže.

Magazin

Royals