Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JANA STORY HALL OF FAME

Poznati na Jana Story Hall of Fame-u poslali snažnu poruku

Autori Nika Romek Autori Tonia Malić
Autori Nika Romek Autori Tonia Malić

'Garden of Eden' naglasio važnost očuvanja svijeta koji nas okružuje

Izvor: AMZ

Još jedan party je iza nas. Jana Story Hall of Fame okupio je velike prijatelje magazina Story, a osim što zabave nije nedostajalo, cijela priča u Muzeju za umjetnost i obrt je imala i snažnu poruku. Prirodna mineralna voda Jana, kao partner ovogodišnjeg Story Hall of Famea, koji se održao pod temom 'Garden of Eden', pripremila je zanimljivu kampanju koja utjelovljuje brigu o sebi i prirodi. Upravo zbog toga, na ovogodišnjem HOF-u, predstavljeno je i novo Janino pakiranje koje poštuje prirodu: 100% reciklirana boca čime je ovaj poznati brend napravio dodatan pozitivan pomak prema očuvanju prirode.

ribafish Izvor: AMZ
Izvor: Press

Nakon što su celebritiji prošetali glamuroznim crvenim tepihom i pokazali svoje prekrasne kreacije, krenuo je tulum. Kao i na svakom, atmosfera se polako budila. S obzirom na to da se nije tulumarilo više od godinu dana, svima nam je bilo na prvi trenutak čudno. Nakon razgovora s ljudima s kojima se nismo dugo vidjeli, počela je zabava. Za dobru atmosferu bili su zaduženi Zsa Zsa, grupa Pavel, Vatra i doajen klupske scene DJ Felver.

Unatoč tome što je riječ o velikom tulumu, osvježenje uz Janu bilo je neizbježno posebno jer nas je počastilo lijepo vrijeme i visoke temperature. Zbog toga, u pomoć su uskočile naše divne djevojke. Janin korner je privukao brojne uzvanike. Uz osvježenje uz prirodnu mineralnu vodu, najviše je pažnje privuklo veliko ogledalo koje je zapravo bilo veliki fotoaparat iz kojeg su odmah izlazile fotografije. Bio je to savršeni kutak za stvaranje uspomena s nezaboravnog Storyjevog tuluma. Upravo je to razveselilo i naše poznate zvijezde poput voditeljice Otvorenog radija Ivane Mišerić, glazbenika Vinka Ćemeraša, pjevačica Lu Jakelić, Zsa Zse i Ivane Kindl, blogera Domagoja Jakopovića Ribafisha, Uršule Tolj, ali i brojne druge koji će još danima prepričavati o partyju za koji se tražila ulaznica više.

Sada kada su mjere popustile, svi smo spremni povratku (barem donekle) u staro normalno, a to su nam naglasile i same zvijezde na ovogodišnjem Jana Story Hall of Fame-u. Uz pridržavanje i dalje propisanih mjera, sezona ljetnih zabava je otvorena, a s njom dolaze i visoke temperature uz koje je hidracija prijeko potrebna. Kada uz osvježenje uz Janu, istovremeno možete podržati i globalni trend pomaganja okolišu kroz recikliranje, nema bolje priče od ove. Vjerujte nam, Majka priroda će nam biti zahvalna. Jana će zahvaljujući svojoj 100% recikliranoj boci u 2021. godini smanjiti količinu plastike za 44 tone, a emisiju CO2 za 743 tone što je otprilike kao da smo maknuli 185 automobila iz prometa. Ako ovo nisu dobri podaci kao poticaj, onda ne znamo što je. Budite odgovorni prema sebi, drugima, ali i prirodi.

Pogledajte

01:19
Jana Story Hall of Fame
Tulum je imao i snažnu poruku
Izvor: AMZ
Izvor: AMZ

Izbor Urednika

Royals