Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SILVIJA BROZOVIĆ

NAJVATRENIJA PODRŠKA Domaća WAGsica ovako podržava svog supruga

Autor Tonia Malić
Autor Tonia Malić

Pozitivni komentari nizali su se iz minutu u minutu, a većina pratitelja složila su se kako posljednja fotografija prikazuje pravu obiteljsku idilu

Izvor: Privatni album

Supruge i djeca sigurno su najvatrenija podrška nogometašima, a zbog epidemioloških mjera većina WAGsica svoje partnere podržava iz udobnosti svog doma. Iako ne mogu biti na tribinama, ljepše polovice pobrinule su da u svoj dom donesu barem djeliće dobre atmosfere pa su iz ormara izvadile dresove hrvatskih reprezentativaca i pružili podršku s daljine.

Jedna od njih je i Silvija Brozović, supruga hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića koja je na društvenim mrežama objavila preslatku fotografiju na kojoj pozira sa sinom i kćeri. ‘Mi smo spremni’, kratko je napisala Silvija. Pozitivni komentari nizali su se iz minutu u minutu, a većina pratitelja složila su se kako posljednja fotografija prikazuje pravu obiteljsku idilu.

Naš 28-godišnji sportaš u redove Intera prešao je 2015., a ugovor s klubom iz Italije u kojem se prometnuo u jednog od najboljih igrača u svojoj seriji potpisao je do 2022. Velik dio sportskog uspjeha duguje i supruzi i djeci čiji ga je dolazak na svijet promijenio, postao je staloženiji, koncentriraniji, a samim time i uspješniji u svojoj igri što je dokazao i na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji gdje se pokazao jednim od ključnih igrača Hrvatske. Suprugu Silviju Lihtar upoznao je 2012. u rodnoj Velikoj Gorici, a Silvija je živjela u naselju pored, Kobilić. 

Povezane vijesti

'Lijepo nam je. Privukla me je izgledom. Stvarno je pametna. Studirala je biologiju na PMF-u', rekao je jednom prilikom. Ubrzo je zbog nogometa odselio u Italiju, a Silvija je otišla za njim netom nakon što je diplomirala. Vjenčali su se na Badnjak 2016. i to u tajnosti, u društvu najbližih ljudi. Unatoč njegovoj velikoj popularnosti u domovini, ali i vani, Marcelo je uspio do kraja za sebe zadržati vijesti o obje trudnoće i porodima. Kćer Aurora je na svijet stigla u proljeće 2017., a sin Rafael se rodio u listopadu 2019. Za mališane su jako vezani i njegova mlađa sestra Ema, brat Patrick, ali i roditelji Sanja i Ivan koji su mu bili podrška čitavo vrijeme dok je gradio karijeru.

Izbor Urednika

Royals