Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ČESTITAMO!

OTKRILI IME Influencerica Jelena Petrović i suprug dočekali svog prvog sina

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Uspjeli su prešutjeti sretnu vijest posljednja dva tjedna

Izvor: Robert Gašpert

Sreća vlada u domu domaće influencerice Jelene Petrović. Kao što je danas objavila, prije dva tjedna je rodila svoje prvo dijete, dječaka kojemu je sa suprugom Antonijem dala ime Niko. Unatoč tome što je dječak uranio, i mama i beba su dobro. Mjesecima je svim trudnicama davala ideje za odjevne kombinacije, uživala u trudnoći, a sada je sva sreća usmjerena dječaku. 

'Haj ekipa, ja sam stigao, ime mi je Niko! Zadnjih dva tjedna smo vam prešućivali ovu lijepu novost jer smo maksimalno i u miru htjeli uživati u našem novom članu obitelji, u njuškanju i cmakanju našeg čupavca. Niko je mrvu uranio, ali je stigao živ i zdrav, ja sam također super (i maaalo neispavano), lagano hvatamo ritam i uživamo u ovom novom životu u troje. Pusa od naše male obitelji', napisala je uz prvi obiteljski portret simpatična Jelena. Fotografija se proširila Instagramom brzinom svjetlosti, a čestitke i dalje pristižu. 

Povezane vijesti

Na fotografiji je ipak u prvom planu bio Niko, koji se rodio s puno kose - što i nije čudno, s obzirom na to da mu i mama i tata imaju puno kose. Dok je on sneno uživao u maminom naručju, Antonio je ljubio Jelenu koja je s osmijehom gledala sinčića. Inače, ovo dvotjedno skrivanje i nije čudno za ovaj par, jer su i trudnoću neko vrijeme odlučili skrivati od Instagram svijeta. Sada kada su uhvatili svoju rutinu, podijelili su svoju sreću, a avantura zvana 'roditeljstvo' može početi. Mi im želimo svu sreću.

Izbor Urednika

Royals