Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZA STORY.HR

Misica Mia o zarukama: 'Nisam pomislila ni sekundu dok nije izvadio prsten'

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Javila nam se simpatična Mia

Izvor: Instagram

Svaka je žena barem jednom u životu maštala o svom budućem životu pa tako i o muškarcu svojih snova, braku i svemu što s time dolazi. Svaki san sada je postalo stvarnost u životu misice Mije Pojatine. Nakon što je na društvenim mrežama izašao video na kojima lije suze radosnice, morali smo je kontaktirati. Tako sretna, uzbuđena i nasmijana nam je ispričala kako je to sve izgledalo, koji su planovi za vjenčanje, ali i što je to čime ju je zaručnik Filip Žaja. 

Kako se osjećate?

Najsretnija sam na svijetu! On je osoba za kojeg sam od prvog dana znala da ću s njim provesti ostatak svog života. Euforični smo, sretni, uzbuđeni i jedva čekamo sve što nas u budućnosti očekuje u zajedničkom životu.

Pogledajte

00:11
Mia Pojatina se zaručila
Koja sreća!
Izvor: privatni album
Izvor: privatni album

Možete li nam otkriti barem neke detalje prosidbe?

To je trenutak koji svaka djevojka sanja, zamišljaš svaki detalj, najljepše mjesto na svijetu, ludu destinaciju i kad se dogodi, shvatiš da ništa od toga nije bitno osim vas dvoje. Sve nestane, ostajete ti, on i najjača emocija na svijetu. Filip je odabrao da će to biti ispred našeg restorana, naš prvi projekt, naše prvo što smo stvarali skupa. Na klupici, u parku Zrinjevac gdje smo znali sjesti i pričati što ćemo i kako dalje, razvijati planove za budućnost. Tako je san postao stvarnost pored svega što smo prošli, na mjestu koje najmanje očekuješ i u istom takvom trenutku.

Jeste li očekivali ili je bilo pravo iznenađenje.

Filip i ja smo prošli skupa toliko lijepih trenutaka za koje bi svatko pomislio da je to taj trenutak i kad misliš da bi se to moglo dogoditi. On, spontan kakav je u svemu, iznenadio je ne samo mene nego i sve koje poznaje. Ostala sam u suzama radosnicama, preplavljena emocijama i sve što sam uspjela reći je 'da'.

Kada ste znali da je Filip muškarac s kojim želite provesti ostatak života?

Znala sam to od prvog dana, glupo je to reći jer svi kažu više manje isto, ali tko god nas poznaje zna da je to kod nas uistinu tako! On je moja srodna duša, osoba koja mi odgovara po svemu, on je taj koji u meni budi istinsku sreću, moj “inner child”, moja snaga, radost i ljubav.

Čime Vas je Filip osvojio?

Filip je dečko koji se ne treba puno truditi da te osvoji. Njegova osobnost, smisao za humor, domišljatost, kreativa je samo mali dio njegove karizme koja te doslovno preplavi kad se pojavi. Smatram se pravom sretnicom što ću s takvim partnerom dijeliti ostatak svog života.

Ostala sam u suzama radosnicama, preplavljena emocijama i sve što sam uspjela reći je 'da'

Što za Vas znači brak? Mislite li da će se puno toga promijeniti?

Brak je za mene samo kruna koja će zaokružiti cijelu našu priču i ljubav koju smo gradili ove dvije i pol godine. Iskreno, mislim da se kod nas neće ništa promijeniti. Filip i ja živimo skupa od prvog dana i navikli smo jedno na drugo, uskladili ritam i ništa nas ne može dovesti do situacije u kojoj se ne bismo snašli. Jedva čekamo sve što slijedi, zajednički život i planiranje obitelji.

Iako ste se tek zaručili, jeste li razmišljali o vjenčanju?

Naravno! Kod nas je to pitanje riješeno bilo isti dan. Vjenčanje će biti isplanirano i realizirano kroz dva mjeseca, smatramo da nemamo što čekati. To je to! Počeli smo lagano planirati sve, bit će totalno drugačije, ne tradicionalno i u našem stilu. Ispunjenje naših snova i party za pamćenje.

mia pojatina Izvor: Privatni album

Svaka je žena barem jednom zamišljala svoju savršenu vjenčanicu. Imate li ideju kakva bi bila?

Kad sam bila mala sanjala sam o tome da nosim tu predivnu bijelu princess haljinu i divila se svakoj budućoj mladenci. Međutim, kako je moj život krenuo u smjeru modelinga, već sam više puta u životu imala čast nositi nekolicinu naših i stranih dizajnera vjenčanica. Sve od reda bile su predivne, svaka posebna i lijepa na svoj način i moram priznati da sam se na tom polju bas izguštala. Iskreno, kako će izgledati moja vlastita to još ne znam. Znam samo da će biti posebna jer će ovoga puta biti MOJA.

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals