Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

istok rodeš

ZABRINUO FANOVE Domaći sportaš prilikom ulaska u more ozlijedio glavu

Autor Tonia Malić
Autor Tonia Malić

Da ljetne radosti ponekad mogu biti opasne dokazao je hrvatski sportaš koji se, sudeći po objavi, ozlijedio prilikom ulaska u more

Izvor: Privatni album

Jedan od najboljih alpskih skijaša Filip Zubčić na društvenim mrežama objavio je fotografiju koja je zabrinula brojne obožavatelje. Riječ je o fotografiji na kojoj njegov kolega, također alpski skijaš, 25-godišnji Istok Rodeš pozira krvave glave.

Izvor: Privatni album

Da ljetne radosti ponekad mogu biti opasne dokazao je hrvatski sportaš koji se, sudeći po objavi, ozlijedio prilikom ulaska u more. ‘Išao je skočiti na tuljana’, napisao je Filip u opisu fotografije. Iako nije riječ o lijepom prizoru, Filip i Istok su ovaj nesretni događaj okrenuli na šalu, a ako je vjerovati osmijehu na sportaševom licu, skakanje u more prošlo je bez ozbiljnijih posljedica.

filip zubčić Izvor: Robert Gašpert

Povezane vijesti

Filip i Istok trenutno uživaju na moru, ali nisu otkrili točnu lokaciju na kojoj se nalaze. Inače, Zubčić je prošle godine u intervjuu za Story otkrio kakve djevojke voli, ali i kakav je njegov ljubavni status. 'Volim vesele djevojke. Ona ne mora voljeti skijanje ili biti sportski tip, ali moramo kliknuti. Želim djevojku kojoj će biti jasan moj način života, a ne da me opterećuje izjavama kako me nikada nema kod kuće. Ne volim ljubomoru i posesivnost. Trenutačno su mi samo gluposti na pameti, već imam isplanirano kamo ću i kako nakon sezone pa se ozbiljna veza sada ne uklapa u moj lifestyle. Ali lako je to sada reći, znamo da takve stvari dođu nenadano i da im se ne možeš oduprijeti. Ljubav ne pita, ona pogodi', ispričao nam je tada.

Izbor Urednika

Royals