Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ISTARSKI ŽIVOT

Ella Dvornik: 'Samo se ja uspijem usred selidbe udebljati'

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Nije bilo stresno ili?

Izvor: Instagram

Ella Dvornik, kada je izgled u pitanju, ne štedi. I zašto bi? Sama je zaradila novac i odlučila ga je uložiti u uljepšavanje, o čemu je nije sram govoriti. Brojne domaće i svjetske zvijezde trude se sakriti broj estetskih zahvata, a fanovima ponekad ne žele priznati niti one koje su itekako uočljive. No, Ella taj problem nema. ‘Fileri, botoks, operacija nosa, krunice’, napisala je influencerica nedavno, a sada je samu sebe nasmijala jer je uočila promjenu na svome tijelu.

'Samo se ja uspijem usred selidbe udebljati četiri kilograma. CoolSculpting na aparatima', nasmijala je samu sebe blogerica koja se nedavno podvrgnula tretmanu 'zamrzavanja sala'. Kako je i sama opisala, zahvat nije bolan. 'Nije neugodno, baš je zanimljivo. Više mi je kao da peče, nego što hladi', objasnila je u prvih nekoliko sekundi zamrzavanja. Poslije je opisala koliko joj je tijelo zamrznuto, ali je i priznala da ne osjeća preveliku bol. Na samom kraju YouTube videa je pohvalila Polikliniku Milojević, ali i sam zahvat. 'Isplati se, jako sam zadovoljna', rekla je Ella koja je kasnije pokazala i rezultate, koji su je oduševili. Višak s trbuha je nestao, a ona je presretna. Vjerujemo da i ova četiri kilograma neće blogerici stvarati veliki problem.

Podsjetimo, iako joj je tek 30 godina, Ella je već krenula sa zaustavljanjem posljedica starenja. Krajem prošle godine 'popeglala' je čelo baby botoxom i dermalnim filerima povećala usne, a kasnije je išla i na tretman krvnom plazmom, tzv. vampirski face lifting.

Inače, Ella je nedavno zamolila sve protivnike estetskih korekcija da njezin video u kojima objašnjava iste - preskoče, ili jednostavno, ne komentiraju. 'Ako gledate ovo i osoba ste koja zamjera bilo kakve kozmetičke zahvate, nedostojanstveno starenje, ako vam to smeta ili potiče gnjev, ne slažete se i ne podržavate druge, ovaj video nije za vas i jako će vas uznemiriti i zaista bi mi bilo jako drago, ako vam to smeta, da ne komentirate', rekla je blogerica tada.

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals