Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEMA SREĆE

Selena Gomez: 'Mislim da je većina mojih iskustava u vezama prokleta'

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Nije ju život mazio - barem kada je ljubav u pitanju

Izvor: Profimedia

Uz sve projekte, što glumačke, što glazbene, pjevačica Selena Gomez je nažalost poznata i po nesretnim ljubavima. Dvije najpoznatije bile su s glazbenicima Justinom Bieberom i The Weekndom. S obzirom na to da su obe veze bile poprilično javne, sa svim se emocijama morala nositi i pred povećalom javnosti. Kako je i sama nekoliko puta istaknula, to je uvelike utjecalo na njezino mentalno zdravlje. O ove dvije teme pričala je i u novom broju magazina Vogue Australia čiju naslovnicu krasi. 

'Bila sam premlada da bih bila izložena određenim stvarima dok sam bila u vezama. Mislim da je većina mojih iskustava u vezama prokleta', sasvim je iskreno rekla, bez imenovanja svojih partnera. Na koga se ova rečenica točno odnosila, to zna samo ona, ali ako povežemo s dosadašnjim pričala o njezinom ljubavnom životu, vrlo je lako moguće da u tu kategoriju spadaju i spomenuti glazbenici. 

Selena je priznala kako je bila u 'četiri centra za liječenje' zbog svog mentalnog zdravlja, otkako se proslavila kao dječja zvijezda. 'U početku se nisam znala nositi sa situacijom. Pala sam u depresiju. Mir sam pronašla u pisanju. Uspjela sam provoditi vrijeme s kvalitetnim ljudima, s kojima sam se okružila i s kojima inače nisam imala vremena biti. Obitelj mi je u svemu puno pomogla', ovako je svoje stanje objasnila liječniku s kojim je tijekom karantene zbog pandemije imala live intervju putem Instagrama.

Podsjetimo, neki su problemi nastali nakon što je prekinula s Justinom. Par je započeo svoju romansu 2011. godine, često su prekidali, a zauvijek su se razdvojili 2018. godine. Dok se ona nakon toga tražila u ljubavnom svijetu, on se skrasio s Hiley Bieber, s kojom je u braku i s kojom bi volio imati djecu. Selena je pak, nakon Justina, ljubav pronašla s pjevačem The Weekndom koja je trajala 10 mjeseci. Nakon toga se on okrenuo Belli Hadid, a zatim se ponovno vratio Seleni.

Selena je sve to primila kao veliku lekciju. Od ljubavi je uzela predah i posvetila se sebi. O tome priča i kroz svoje pjesme, ali i kozmetičku liniju 'Rare'. 'Pretpostavljam da sam trebala pronaći što za mene znači ta riječ, jer sam se osjećala toliko 'malom' u prošlim vezama i nikada se nisam osjećala ravnopravno. Upravo sam rekla da je to ono što želim osjećati prema sebi. Zapravo, moram se tako osjećati prema sebi', objasnila je. 

Povezane vijesti

Tagovi

Izbor Urednika

Royals