Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

emotivan prizor

'KAKO BI ON GUŠTAO' Slika Dina Dvornika s unučicama Balie i Lumi slama srca

Autor Iva Markulin
Autor Iva Markulin

Iako je kralj funka preminuo prije 13 godina, sjećanje na njega i dalje živi

Izvor: Instagram

'Tako nekako bi to bilo. Kad ne može, može - napisala je blogerica Danijela Dvornik ispod fotografije koju je objavila na svojem Instagram profilu. Na njoj su njezin pokojni suprug, slavni pjevač Dino, njihova kćer, 30-godišnja Ella i njezine dvije kćeri, trogodišnja Balie Dee i jednogodišnja Lumi Wren.

Na prikaz kako bi djed Dino izgledao sa svojim unukama mnogi su Danijelini pratitelji komentirali da ih je rasplakala tom slikom. Jer je podsjetila da je kralj funka prerano preminuo. Bilo je to prije 13 godina, kad su Dinu bile 43. 'Kako bi on guštao', komentirao je glazbenik Tony Cetinski ispod slike koja je nastala pomoću digitalne tehnologije.

Povezane vijesti

Dino i Danijela Dvornik bili su hrvatski celebrityji prije nego što se i znalo za taj pojam. Dinov nesvakidašnji talent za glazbu, način života, sve su radili na svoj način. Pa i snimili prvi reality show na ovim prostorima, 'Dvornikovi', dijeleći tako svoju svakodnevicu, ljubavi, svađe, uspjehe i probleme s gledateljima. Osebujni Dvornikovi bili su u braku 19 godina i zbilja se vrijedi zapitati bi li i danas bili takvi. Vjerojatno bi, na svoj šarmantan način. Uživali bi u svojoj bračkoj destinaciji, ali još i više u unukama Balie Dee i Lumi Wren.

Izbor Urednika

Royals