Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'slatkica' Hollywooda

Glumica više ne nosi vjenčani prsten, a o razvodu se sve više piše

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Nakon 10 godina braka se okrenula solo životu?

Izvor: Profimedia

Nakon uloge u hitu 'Plavuša s Harvarda' prije 20 godina, 45-godišnja Reese Witherspoon postala je omiljena 'slatkica' Hollywooda, koja je svoj talent ubrzo dokazala i u ozbiljnijim ulogama. Do danas je uspjela ostati jedna od najtraženijih glumica u 'tvornici snova', ali zato joj u privatnom životu trenutno ne 'cvatu ruže'. Već se neko vrijeme piše da je njezin brak s Jimom Tothom, za kojeg se udala 2011. godine, na 'klimavim nogama' i da je pitanje dana kada će se razvesti. Nedavno je viđena i bez prstena na ruci, a mediji i dalje pišu da je njihovoj ljubavi došao kraj. 

'U njezinim se krugovima priča da se sve češće pojavljuje bez prstena. Svjesna je da se priča već širi. Jim je oduvijek bio povučeniji, ali sada ga uopće nema. Sve manje je prisutan', kratak je bio anonimni izvor za američke tabloide. Napetost među njima nije nikad bila veća. Samo ako se par minuta nalaze u istoj sobi nastati će svađa, a svađaju se oko svega, od kućanskih obaveza do financija. Svi mi, njihovi prijatelji, vidimo da su na rubu pucanja i da žele slobodu', kazao je.

Njihovom je razvodu navodno kumovala i pandemija koronavirusa. Osoba bliska Reese i Jimu, koja je željela ostati anonimna, rekla je da su njih dvoje od početka veze imali neriješene probleme. 'No sve što je bilo ispod tepiha sad je izašlo van dok su duge periode u karanteni radili od doma. Izgleda mi kao da idu prema razvodu. Čak se ta netrpeljivost između njih sada pretvorila u natjecanje tko će biti najbolji u poslu kojim se bavi', rekao je.

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals