Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

zahvalna glumica

Ecija Ojdanić proslavila rođendan pa otkrila što je sve naučila

Autor Tonia Malić
Autor Tonia Malić

Brojni domaći celebovi čestitali su joj 48. rođendan

Izvor: Dražen Kokorić

Domaća glumica Ecija Ojdanić u subotu je proslavila 48. rođendan, a sada se svojim pratiteljima obratila na društvenim mrežama i zahvalila na brojnim čestitkama koje su joj pristigle povodom njezinog dana. Lijepa glumica s osmijehom od uha do uha pozirala je uz rođendansku tortu, a u objavi je otkrila čemu ju je sve naučila prethodna godina, ali i na čemu je neizmjerno zahvalna.

‘Hvala dragi moji čestitari! Ovo je bio jedan poseban rođendan kojeg ste vašim čestitkama učinili još posebnijim. Nevjerojatna godina je iza mene, s puno važnih lekcija’, započela je glumica pa u istom tonu nastavila. ‘Frazu ‘zdravlje je najvažnije’ nikad, ali nikad više neću shvaćati olako. Isto tako, da sve možemo nadoknaditi osim ljudskih života. Ne poniziti se u porazu, na uzvisiti se u pobjedi, ali i da moram paziti što želim, jer mi se želje uglavnom i ostvare. I da moj entuzijazam i optimizam raste proporcionalno i godinama i preprekama! Dobro mi došla četrdeset osma godinico, baš ti se veselim’, napisala je Ecija za kraj.

Ecija Ojdanić Izvor: Instagram

Vjerni pratitelji nizali su lijepe želje ispod objave, a među brojnim čestitkama našle su se i one od Bojane Gregorić Vejzović, Ive Jerković, Barbare Kolar, Ive Šulentić, Nataše Janjić i brojnih drugih koji su joj poželjeli da i dalje bude jedinstvena i neponovljiva kao što je bila do sada. Naravno, nije moglo proći i bez komentara na račun izgleda, a većina komentatora složila su se kako Ecija izgleda besprijekorno za svoje godine.

Povezane vijesti

‘Ecija ti si institucija. Od tebe čovjek može samo naučiti kako biti bolja osoba. Da mi je barem komadić tvoje hrabrosti, upornosti, mudrosti i talenta. Nikada nisi izgledala bolje’, samo su neki od komentara ispod posljednje fotografije.

Izbor Urednika

Royals