Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LJILJANA PETROVIĆ

'NISAM OVO OČEKIVALA' Tošinu menadžericu voditelj zatekao pitanjem

Autor Tonia Malić
Autor Tonia Malić

Danas živi mirnim životom, a ponosna je na svoju plantažu ljekovitog bilja

Izvor: Story arhiva, Mirna Bartolić

Menadžerica i velika prijateljica pokojnog Toše Proeskog, Ljiljana Petrović i 14 godina nakon nesretnog događaja sa suzama u očima priča o legendarnom glazbeniku čiji slavujski glas nikog nije ostavljao ravnodušnim. Njegova smrt na Ljiljanu je ostavila dubok trag, a niti danas ne može reći da se oporavila.

ljiljana petrović Izvor: Story arhiva, Mirna Bartolić

Kada je njegov anđeoski glas zauvijek utihnuo, odlučila je povući se s glazbene scene. Utjehu je pronašla u prirodi, a danas posjeduje plantažu ljekovitog bilja i bavi se proizvodnjom eteričnog ulja. Tim povodom sada se pojavila u jednom jutarnjem programu na Prvoj srpskoj televiziji.

Izvor: Story

Ljiljana se uključila u emisiju, a voditelj ju je odmah iznenadio pitanjem o legendarnom glazbeniku. 'Vi ste bili menadžerica Proeskom. Je li ovo bio način da nađete mir', upitali su Ljiljanu. Gospođa Petrović iznenadila se pitanjem pa odgovorila voditelju. 'Nisam očekivala ovakvo pitanje. Ne možeš nikada pronaći mir. Možeš samo naučiti živjeti s tim', kratko je odgovorila.

Povezane vijesti

Iako Tošino ime ne spominje, jer sjećanja i osjećaje prema njemu nema potrebe dijeliti i želi da zauvijek ostanu samo njezini, ne skriva da tuga nikad nije prestala. S boli, koju i danas nosi duboko u srcu, hrabro se nosi i skriva u očima koje ipak dovoljno otkrivaju. 'Stalno me hvata nostalgija, sjetim se svih druženja i onda navru sjećanja. Iznimno teško podnosim sve ovo i trebat će mi još mnogo vremena da glazbu mogu normalno pratiti i gledati iz drugog kuta', rekla je Ljiljana svojedobno.

Izbor Urednika

Royals