Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LJUBAV JE NA SELU

'PLAKAO OD SREĆE' Kuma Nevenovoj kćeri bit će poznata kandidatkinja showa

Autor Irena Grgić
Autor Irena Grgić

Dugogodišnji su prijatelji

Izvor: RTL Press

'Beba je živa i zdrava. Velika je, teška je 4520 grama, a dugačka 55 centimetara. Tata ju je dobro napravio. Jako sam sretan i ponosan', rekao je jučer za RTL.hr farmer Neven Landek, kojeg su gledatelji imali priliku upoznati u 13. sezoni reality showa 'Ljubav je na selu', a koji je prije koji dan postao otac djevojčice Mije. Malenu je dobio u vezi s dugogodišnjom prijateljicom Katarinom s kojom se ljubav dogodila nakon snimanja spomenutog showa, a sada je otkriveno i tko će biti kuma djevojčici.

Kada se malena rodila, zvao me u tri u noći da mi javi

 Kako piše spomenuti domaći medij, ta je čast pripala Nevenovoj prijateljici Maji Švaljug, koja je gledateljima poznata po sudjelovanju u desetoj sezoni 'Ljubav je na selu'. 'Jako sam sretna i ponosna što ću biti kuma Miji. Neven je jako sretan što je postao tata. Kada se malena rodila, zvao me u tri u noći da mi javi, plakao je od sreće', rekla je Maja za navedeni medij te otkrila kako je upravo ona 'kriva' za veliku ružičastu rodu s kojom je novopečeni tata pozirao nakon rođenja kćerkice.

Povezane vijesti


Inače, iako ne skriva sreću zbog rođenja prvog djeteta, Neven još uvijek čeka s pravim slavljem. 'Nisam feštao. Katarina i ja smo se dogovorili da ćemo napraviti obiteljsko okupljanje kada nju i malenu puste iz bolnice i proslaviti svi zajedno', ispričao je Neven za RTL.hr koji je dodao i kako se odlično slaže s djecom koju je njegova partnerica dobila u prijašnjem braku, kao i njezinim bivši suprugom.

Izbor Urednika

Royals