Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FOTKA IZ 1962. Jedan od najvećih zavodnika, bio je frajer i kao mladić

Fotografija iz 1962. godine oduševila je obožavatelje

 Izvor: Story

Jedan od najpopularnijih bosanskohercegovački pjevač zabavne glazbe i svojedobno najveća jugoslavenska pop-zvijezda, Zdravko Čolić poznat je kao čovjek koji ne voli govoriti previše o svom privatnom životu, a na društvenim mrežama nije pretjerano aktivan.

Iako s pratiteljima, poput ostalih kolega, ne dijeli svaki trenutak iz svog života, dugogodišnji obožavatelji neizmjerno se raduju svakoj objavi koja ima veze s legendarnim pjevačem. Sada je na društvenim mrežama osvanula fotografija iz djetinjstva koja je nastala davne 1962. godine.

zdravko čolić Izvor: Story arhiva

‘Bili smo jako sretna obitelj iako smo živjeli od jedne, tatine plače. On je radio u državnoj službi pa nismo mogli slaviti Božić u to vrijeme na način na koji se to danas radi, ali smo zato s radošću čekali mljekara iz sela koji nam je donosio mlijeko i božićne poklone’, stoji ispod fotografije. Brojni obožavatelji oduševljeno su komentirali kako je Zdravko od malih nogu bio pravi frajer. ‘Odmah se vidjelo da će postati najveća zvijezda i muškarac za kojim će trčati žene diljem svijeta’, samo su neki od komentara ispod objave. 

Povezane vijesti

Nedavno je proslavio jubilarni 70. rođendan, a u intervjuu za Klix.ba otkrio je boji li se starenja i kako godine utječu na to kako se osjeća u vezi svog života. 'Starim, ali i dalje imam taj optimizam i u sebi, nosim dobro raspoloženje i ljubav prema ljudima. Vjerojatno mi je svojstvena ta pozitivna energija koju imam i koju pokušavam zadržati, a posao kojim se bavim je vezan za ljude i publiku pa me i to na neki način osvježava', otkrio je.

Magazin

Royals