Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zdravka iz 'Života na vagi' oduševila pratitelje novim izgledom

Simpatična Splićanka pravi je dokaz da se trud uvijek isplati

 Izvor: Privatni album

Vesela i karizmatična Zdravka Kapetanović svojom iskrenošću i pozitivnom energijom osvojila je gledatelje pete sezone popularnog RTL-ova reality showa 'Život na vagi'. Ova učiteljica koja radi u Centru za autizam, a ima i svoju igraonicu u showu je skinula 48.6 kilograma, a nakon toga nastavila je vrijedno raditi na svojoj liniji.

I trud se isplatio. Svoj život promijenila je za 180 stupnjeva, svakodnevno je vrijedno trenirala i pravilno se hranila, a rezultati su i više nego vidljivi. Na društvenim mrežama sad je objavila fotografiju na kojoj je usporedila kako je izgledala prije ulaska u spomenuti show, ali i kako izgleda danas. I razlika je očigledna! 

‘Ponosna, sjetna, zahvalna, sretna, emotivna. Godinu nakon showa 'Života na vagi’, napisala je ponosna Splićanka, a brojni pratitelji nagradili su ju pozitivnim komentarima. I jedno je sigurno, simpatična Zdravka mnogima je velika inspiracija, a zahvaljujući iznimnim rezultatima, neke je motivirala da svoj život promijene iz korijena. ‘Lijepa naša. Svaka ti čast’, samo su neki od komentara ispod fotografije.

Povezane vijesti

Podsjetimo, Zdravka je u show ušla sa 123 kilograma, a onda sve šokirala kada je u elegantnom izdanju stala pred gledatelje. ‘Iskustvo je dragocjeno i nezaboravno za cijeli život. Zaista je vridilo biti dio ove priče, upoznati sve te drage ljude - ostale kandidate, živjeti i rasti s njima, imati trenericu Maju kraj sebe - veliko bogatstvo, kao i sve ostale članove stručnog tima. Nadam se da sam ostavila veliki trag u cijeloj ovoj priči, ponosna sam i zadovoljna’, rekla je Zdravka za RTL nakon izlaska iz showa.

Magazin

Royals