Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVI JEZIVI DETALJI COSBYJEVA NASILJA Gurnuo ju je na pod i nasrnuo na nju

Glumac je nedavno proglašen slobodnim čovjekom

 Izvor: Profimedia

Američki glumac Bill Cosby pušten je iz zatvora, a Vrhovni sud iz Pennsylvanije ukinuo mu je osuđujuću presudu za seksualno zlostavljanje. Spomenuti sud opozvao je presudu za zločin za kojeg ga se tereti jer su tužitelji postigli sporazum kojim su spriječili da se poznatog glumca optuži za zločine. Riječ je o presudi koja zabranjuje svako ponavljanje postupaka pa je shodno tome Cosby sada slobodan čovjek. Tabloidi poput Daily Maila pišu da se Cosby nada velikom povratku na javnu scenu, moguće s dokumentarcem i turnejom, iako neki u Hollywoodu vjeruju da je 83-godišnji komičar previše toksičan da bi vratio stare dane slave. 

 Među mnogima koji su kritizirali Cosyjevo oslobađanje je glumac i bivši boksač Mickey Rourke koji je na Instagramu podelio užasavajuću priču koju mu je ispričala bivša djevojka prije više od 20 godina. Rourk je rekao da se zabavljao sa neimenovanom, mladom ženom, koja je tada imala oko 19 godina i jedno jutro čuo ju je kako plače kad je prespavala u njegovoj kući. Ta žena, uspješna manekenka, ispričala mu je o susretu koji je imala sa Billom nakon što ga je srela na događaju za slavne na koji ju je poslala njena agencija.

Komičar je rekao ženi da će joj pomoći da uđe u glumački svijet, ali nekoliko dana kasnije kad je žena otišla do njegove kuće, dočekao ju je on sam, rekavši da je žena izašla poslom. Kako su počeli večeru, Cosby ju je upitao želi li čašu vina. Odbila je, ali on se vratio s dvije čaše i inzistirao je da nazdrave njenoj budućoj glumačkoj karijeri. 'Sljedećih nekoliko minuta nastavili su pričati o glumi i oko 15 minuta nakon što je rekla da osjeća blagu glavobolju i mučninu počela je i osjećati strah i u tom trenutku ulovila ju je panika', rekao je Rourke. 

 Izvor: Profimedia

'Konačno je rekla da ići kući,  a on ju je primio za ruku, gurao i rekao da se opusti. Počeo ju je hvatati za grudi, ona se uplašila i kad je ustala, uhvatio ju je oko struka, gurnuo na pod i legao na nju. U  suzama i u strahu pitala ga je što radi, a on se samo osmjehnuo i rekao joj da će joj se sve svidjeti', otkrio je Rourke koji je još izjavio da je došlo do borbe između Cosbyja i žene, koja ga je uspela odgurnuti. On ju je navodno uhvatio odostraga i legao na nju, pokušavajući joj obuzdati ruke i zatvori usta jer je vrištala. Žena je na kraju uspjela ući u auto i pobjeći. 

Magazin

Royals