Mlada pjevačica i poduzetnica, 36-godišnja Lana Jurčević, našla se na meti kritičara nakon pojavljivanja na Porinu zbog par kilograma 'viška', a među komentatorima koji su bili posebno negativni istaknuo se Neven Ciganović koji je, između ostalog, poručio kako pandemija nije dobro utjecala na nju. Pokrenula se nakon toga žustra rasprava na društvenim mrežama oko njezine kilaže i izgleda, a cijelu situaciju komentirala je i sama Jurčević. Novom fotografijom koju je objavila na Instagramu iz Opatije ponovno je izazvala komentare i, sudeći po njima, oduševila.

'Spavaš li mirno Cigi? Lana divoto', 'I gdje si ti sad debela? I imaš viška kila?', upitala ju je jedna pratiteljica, dok je drugi dodao 'Gdje ti je trbuh?'. Nadovezala se još jedna pratiteljica riječima 'Predivna ženo', a nanizali su se ispod objave i brojni komplimenti. 

Podsjetimo, nakon kritika na račun kilaže i izgleda Lana je objavila video u kojem je jasno dala do znanja da je borkinja za promicanje pozitivne slike o vlastitom tijelu. Kako je istaknula, ona u svojih nekoliko kilograma viška ne vidi nikakav problem. 'Ja vidim ovdje jedan oooozbiljan PROBLEM. A to je samo da moram pod hitno pospremiti stan. Drugo ništa ne moramo, osim ako... želimo. Žene, ja sam jedna od vas, vi ste moje, ja sam vaša. Dokazano već sto puta do sada i na tome vam hvala do neba. Ne znam samo zašto ovo nisam ranije objavila, jer mi stoji mjesec dana u mobitelu...valjda kad je suđeno - onda je suđeno', napisala je Lana uz video na kojem se prima za trbuščić, ruke i pokazuje srednji prst u kameru.