Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tin Mlivić: 'Bio sam na liposukciji jer je nekulturno biti debeo'

Zbog njega se, kako kažu, otvaraju restorani i trgovine, a u svoj izgled ulaže maksimalno. Sa samo 23 godine podvrgnuo se liposukciji, a rezultatima je i više nego zadovoljan

 Izvor: Privatni album

Poduzetnik i bivša reality zvijezda, Tin Mlivić jedan je od onih muškaraca koji svakodnevno brinu o svom izgledu, a zbog savršene figure spreman je otići i pod nož. Iako ima samo 23 godine, ovaj Slavonac s adresom u Hamburgu odlučio je ukloniti neželjene naslage masnog tkiva s trbuha, a zbog isklesanog torza 'potegnuo' je čak do Turske. Kako izgleda zahvat, koliko traje oporavak, ali i planirali još 'prčkati' po svom tijelu simpatični Tin otkrio je samo za Story.hr. 

Prije dva mjeseca podvrgnuli ste se jednom zahvatu - liposukciji. Možete li nam reći kako ste se odlučili na ovaj zahvat?

Od djetinjstva sam imao problema s kilogramima iako sam to nekako uvijek prikrivao. Svi imamo neke komplekse, a to je bio moj jedan jedini. No, dovoljno velik da bih ga se poželio riješiti. Živimo u 21. stoljeću i biti debeo je nekulturno. To je stvarno osnovne kulture, ali i higijene. 

 Izvor: Privatni album

Možete li nam opisati proces?

Proces je jednostavan, sve dok se ne probudi iz anestezije. Nakon toga kreću bolovi. Iskreno nisam mogao ništa raditi sam pa čak niti najosnovnije stvari poput obavljanja fizioloških potreba. Niti vodu nisam mogao sam piti. Moja operacija nije bila samo obična liposukcija, nego i isticanje mojih trbušnih mišića. Moram naglasiti i kako je zahvat trajao sedam punih sati.

Je li zahvat bolan?

Iskreno boli! Dvanaest sati nakon operacije, izašao sam iz bolnice i brčkao noge u hotelskom bazenu. Moram reći da me i sada, gotovo dva mjeseca nakon zahvata, i dalje boli, ali to je u ovom periodu normalno i postoji mogućnost da ću bolove osjećati još nekoliko mjeseci. Niti otok nije još splasnuo jer je to dugotrajan proces. Iskreno, svaka čast starletama koje po nekoliko puta idu na remont istih dijelova tijela. Skup i bolan sport moram priznati, ali isplati se.

Godinama živite u Njemačkoj. Kako to da ste se odlučili zahvat obaviti u Turskoj?

Turskoj i Iranu su najbolji liječnici i to je jedini razlog zašto sam odlučio operaciju obaviti u Istanbulu. Moram naglasiti i kako je moj kirurg jedan od najboljih u svijetu?

Koliko traje oporavak?

Opravak traje do šest mjeseci. 

Tin Mlivić Izvor: Instagram

Kada sve zbrojimo i oduzmemo - jeste li zadovoljni rezultatom?

Prezadovoljan sam rezultatom. Kao što vidite - od six špeka nastao je SixPack. To je bio jedini nedostatak na mom tijelu i sada je sve savršeno. Naravno, nakon operacije počeo sam ponovno trenirati i sada sve izgleda odlično.

A cijene?

Iskreno, mislim da je neukusno pričati o cijenama u zemlji gdje ljudi nemaju što jesti. Sve što mogu reći je da je cijena ovog zahvata recipročna dvogodišnjoj prosječnoj plaći u Hrvatskoj.

Kako su Vaši bližnji reagirali kada su vidjeli rezultate?

Moji najbliži znaju da sam imao problem viškom kilograma i sada su ponosni na mene.

Postoji li još nešto na Vašem tijelu što biste voljeli promijeniti?

Postoji, još uvijek nosim fiksni aparatić i kada njega skinem više nemam što mijenjati na sebi. Zadovoljan sam!

Jeste li uspjeli prošetati centrom Istanbula?

Jesam, s drenovima sam obilazio grad, restorane i trgovine. U to vrijeme trgovine i neki restorani zbog pandemije nisu radili, ali za mene su ih otvorili. Bilo je odlično.

I za kraj - kako provodite slobodno vrijeme?

Slobodno vrijem provodim uživajući s prijateljima u finim restoranima. Stiglo je ljeto pa se pripremam za neka putovanja. Uživam u svemu što mi život pruža.

Magazin

Royals