Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borna Mohač: 'Dečko je rekao da sam najljepša, ali sigurno se iznenadio'

Nova Miss Sporta Hrvatske sretna je zbog titule i vjeruje da će joj ona pomoći u daljnjoj karijeri

 Izvor: Marko Lukunic/PIXSELL

Tenisačica Borna Mohač u konkurenciji 12 prekrasnih djevojaka, izabrana je sinoć u Zagrebu za novu Miss Sporta. Za Miss fotogeničnosti izabrana je odbojkašica Helena Buljat, druga pratilja postala je atletičarka Andrea Bošnjak, dok je prva pratilja također atletičarka Antea Mikelić. Razgovarali smo s pobjednicom Mohač i otkrili koji su joj planovi za dalje. 

Prije svega čestitke! Kako se osjećate kao žena koja je odnijela titulu Miss Sporta?

Hvala puno! Osjećaji su bas izmiješani još uvijek. Sreća, tuga, veselje, plač što od smijeha što od nervoze i tako... svega pomalo!

Jeste li očekivali pobjedu ili ste se iznenadili njome?

Nisam očekivala pobjedu, ali svakako da sam ciljala na to, ipak kad su me prozvali nisam mogla vjerovati i počele su mi se ruke tresti. Do svega u životu došla sam teškom mukom i drago mi je da se moj trud napokon nagrađuje malo pomalo.

borna mohač miss sporta Izvor: Marko Lukunic/PIXSELL

Što za vas znači ova pobjeda?

Za mene ova pobjeda znači ispunjenje jednog od mojih ciljeva. Nadam se da će mi pomoći u budućim suradnjama sa sportskim i ostalim modnim brandovima. Najveći san mi je biti model za Guess i poznavajući sebe teško da ću stati dok to i ne postignem.

Postoje li neke anegdote s natjecanja? Je li vas bilo strah, primjerice pada na štiklama u nekom trenutku?

Nije me bilo strah pada u štiklama, kupila sam najbolje da se riješim bar te nervoze haha. Općenito sam bila najviše zabrinuta za talent show, koji je na kraju, čini mi se, i najbolje prošao!

borna mohač Izvor: Privatni album

Kako su reagirali vaši bližnji? Što na sve kaže dečko?

Moji bližnji su preplavljeni emocijama kao i ja! Najbolja frendica je plakala u publici. Ona sve proživljava kao i ja! Dečko je otpočetka govorio da sam najljepša, ali sigurna sam da se i on bar malo iznenadio.

Kako su tekle pripreme? Je li vam nešto bilo izazovno?

Pripreme su bile super! Dani su nam bili ispunjeni različitim događajima i zabavom te vježbama koreografija. Najizazovnije mi je bilo provesti tri dana uz 11 žena, znate kako to ide kad jednoj nešto nije po volji! Ali sve u svemu, upoznala sam neke dobre ljude i to me veseli!

Povezane vijesti

Jeste li se sprijateljili s nekom od natjecateljica? Jesi li osjetila možda ljubomoru među curama?

Možda su se malo osjetile tenzije, pogotovo zadnji dan, no uspjela sam se zbližiti s jednom curom i ona mi je nakon izbora i čestitala uz lijepu poruku. Ja sam bila tu za nju i ona za mene. Žene smo, trebamo ohrabrivati jedna drugu!

Mislite li da vam je ova pobjeda otvorila željena vrata?

Mislim da mi titula Miss Sporta može donijeti puno novih prilika i veselim se vidjeti i prigrliti sve lijepo sto mi život pruža!

borna mohač Izvor: Privatni album

Što dalje? Kako ćete provesti ljeto?

Ljeto ću provesti učeći i trenirajući, a možda i radno. Trebala bih raditi na jednom velikom teniskom turniru pa čekam da se to realizira. Krajem ljeta uzeti ću si desetak dana kompletnog odmora uz obitelj.

Magazin

Royals