Samozatajni farmer Željko Bilić kojeg je javnost upoznala u 10. sezoni showu 'Ljubav je na selu' dobio je drugo dijete. Njegova partnerica Felina rodila je prošlog četvrtka, a sretnu vijest potvrdili su u intervjuu za RTL. 'Porođaj je prošao bez problema. Žena je dobro. Imamo posla malo više, ipak su sada dvije kćeri. Sretni smo jako', rekao je čovjek kojeg su svojevremeno prozvali Istarskim Casaovom.

Fatalni farmer iz 'Ljubav je na selu' dobio drugo dijete: 'Sretni smo jako'
Privatni album 

Zaljubljeni golupčići koji su se upoznali preko društvenih mreža nakon što je Željko napustio show curici su odlučili dati ime Vita, a sretni roditelji ne kriju oduševljenje. Željko je otkrio i kako je u Viškovu proslavio dolazak svoje nasljednice, ali organizirao je malu zabavu u krugu obitelji.

Iako je ušao u show kako bi pronašao srodnu dušu s kojom će provesti ostatak života, farmer je zahvaljujući emisiji 'Ljubav je na selu' ipak pronašao partnericu. Naime, Felina ga je kontaktirala nakon što ga je ugledala na malim ekranima, a između njih odmah se rodila ljubav.

'Drago mi je da sam bio dio tima u desetoj sezoni i preporučio bih svakome da se prijavi. Ja sam o tome razmišljao dvije godine prije toga i na kraju treba imati i hrabrosti. Malo hrabrosti i puno ljubavi - to je recept za emisiju 'Ljubav je na selu', rekao je Željko za RTL. Inače, par je 2019. dobio prvo dijete, djevojčicu Emili, a već neko vrijeme razmišljaju i o vjenčanju koje su odgađali zbog pandemije.

Željko i Felina s djevojčicom Emili
Privatni album Željko i Felina s djevojčicom Emili