Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STRAŠNO ISKUSTVO Megan: 'Druge noći prošla sam pakao i trajalo je vječno'

Sasvim otvoreno ispričala svoje iskustvo

 Izvor: Profimedia

Otkad su je obasjala svjetla reflektora, na glasu je kao jedna od najljepših glumica svijeta. U svibnju je napunila 35 godina tijekom kojih je postala filmska zvijezda, rodila troje djece i pronašla svoju srodnu dušu. Riječ je o Megan Fox, koja je u posljednje vrijeme u središtu pozornosti medija zbog svoje veze s glazbenikom Machine Gun Kellyjem. Oni su sve, samo ne 'običan' ljubavni par. Ničeg ih nije sram pa tako ni pričati o tome kako zajedno konzumiraju halucinogene tvari - u njihovom slučaju napitak. U jednom od posljednjih intervjua, Megan je ispričala svaki detalj. 

Naime, posjetila je Jimmyja Kimmela u ponedjeljak, 12. srpnja, gdje je gostujućem voditelju Arsenio Hallu rekla o nedavnom događaju kada su ona i dečko pili psihodelični čaj poznat kao ayahuasca dok su uživali u ljepotama Kostarike. Megan je objasnila da je iskustvo uključivalo odlazak u džunglu s domorocima i ograničavanje unosa hrane, a sve to, kako je rekla, uopće nije slično iskustvu s pet zvjezdica u smislu smještaja ili luksuza.

Mama troje djece je podijelila da su prije uzimanja ayahuasce, koju je par konzumirao tijekom tri noći, ona i 20 stranaca morali unositi čaj od limunske trave 'sve dok vi, ne svojom voljom, samo ispovraćate sve iz svog tijela', opisala je pa dodala kako se osjećala nakon halucinogenog napitka. 'Bilo je nevjerojatno intenzivno. Druge noći prošla sam pakao i trajalo je vječno. A samo saznanje o vječnosti samo je po sebi mučenje jer nije bilo početka, sredine ili kraja. Dakle, kao da se dogodila smrt ega', objasnila je. Ukratko, iskustvo je nazvala 'psihološkim paklom'. Unatoč tome, gleda na to kao na terapiju, ali više onu prosvjetljujuću. 

To je tvoja vlastita verzija pakla

'To vam jednostavno uđe ravno u dušu i odvede vas u vaš psihološki zatvor u kojem se držite. To je tvoja vlastita verzija pakla. A ja sam definitivno bila tamo. Tijekom intervjua, Megan je rekla da potiče druge da to sami iskuse. 

Podsjetimo, Megan je na snimanju filma ‘Midnight in the Switchgrass’ upoznala 30-godišnjeg repera, pravog imena Colson Barker i zaljubila se preko ušiju. 'Mi smo zapravo dva dijela jedne duše. I to sam mu gotovo odmah rekla jer sam to osjetila čim smo se upoznali. Te minute kada smo se zatekli u istoj prostoriji osjetila se neopisiva kemija. Umjesto srodne duše, ovo je bio blizanački plamen, a to je spiritualni koncept povezanosti dviju duša', rekla je glumica kojoj je upravo reper bio okidač da konačno službeno prekine odnos sa suprugom Brianom Austinom Greenom, kojemu je odmah rekla da joj se sviđa netko drugi.

Povezane vijesti

Magazin

Royals