Jedna od najpopularnijih domaćih WAGsica, pravnica Adriana Đurđević i njezin suprug, hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta Car broje posljednje dane koje će provesti u dvoje. Uskoro u njihovu malu obitelj stiže pojačanje, a termin je sve bliže i bliže. S obzirom na to da će im se u skorije vrijeme život preokrenuti naglavačke, poznat domaći par uputio se na putovanje iz snova, a brojim pratiteljima pokazali su provode.

Luksuzni hoteli, skupocjeni restorani, bazeni, pješčane plaže i savršeni zalazak sunca posljednjih dana dio su njihove svakodnevice. Zaljubljeni golupčići trenutno odmaraju u Grčkoj, a koliko uživaju dokazuju fotografije na Adrianinom Instagram profilu. Lijepa Dubrovčanka objavila je nekoliko fotografija u kupaćem kostimu, a ponosno  pokazuje trudnički trbuščić i vitku liniju. 

Iako se termin porođaja blizu, Adriana, sudeći po komentarima, nikada nije izgledala bolje. Brojni pratitelji komentiraju kako je dobila trudnički sjaja, a neki su otišli korak dalje pa komentirali kako nikada nisu vidjeli ljepšu trudnicu. ‘Kakva žena. Duje je pravi sretnik. Savršena si ljepotice’, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Podsjetimo, 28-godišnja Adriana ekskluzivno je za Story otkrila kako se osjeća jako dobro. 'U drugom sam tromjesečju i moram priznati da sam samu sebe iznenadila koliko sam opuštena i poletna. Ima u meni nešto drukčije, ali više to osjećam emocionalno nego fizički. Znamo spol naše bebice, ali to bismo u ovom trenutku zadržali za sebe', rekla nam je uvijek odlično raspoložena Adriana koja posljednjih tjedana, baš kao i Duje, ne skida osmijeh s lica. 'Radosnu vijest priopćila sam Duji kao božićni dar, a moram priznati da me jako razmazio od samog početka svojom pažnjom i podrškom u svim mojim slatkim trudničkim mukama', dodala je Adriana prije tri mjeseca.