Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Turski zavodnik i talijanska voditeljica razmjenjivali poljupce na jahti

Slove za jedan od najljepših parova svijeta

 Izvor: Profimedia

Talijanska sportska novinarka i voditeljica Diletta Leotta koju su nedavno povezivali s nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem, odnedavno ponovno ljubi. Riječ je o glumcu Canu Yamanu, jednom od najpoznatijih turskih zavodnika. Par je uhvaćen kako razmjenjuje nježnosti na jahti u zaljevu Cokertme u Bodrumu, a koliko je poznato, par je u vezi nekoliko mjeseci te je 29-godišnja Diletta otputovala u Tursku kako bi upoznala Canovu obitelj i prijatelje. Turski je glumac, navodno, prije ljetovanja s djevojkom posjetio i njen rodni grad Cataniju kako bi upoznao Dilettine roditelje i time pokazao koliko ozbiljnom smatra njihovu vezu. Njihova je romansa započela nedugo nakon što je Can stigao u Italiju zbog snimanja serije 'Sandokan', a povezali su se preko društvenih mreža. 

 Izvor: Profimedia

Talijanski su portali neko vrijeme pisali kako je njihova ljubav samo medijski trik, odnosno da glume par da bi se što više pisalo o turskom glumcu u Europi te da bi se na taj način promovirala i njegova nova serija. U međuvremeno vezu je potvrdilo i nekoliko neimenovanih izvora bliskih paru kao i najnovije paparazzo fotografije. 

 Izvor: Profimedia

 Izvor: Profimedia

Prošlog ljeta, pak, Diletta se našla u središtu medijskog skandala nakon šuškanja da je u tajnoj vezi sa Zlatanom Ibrahimovićem. Naime, zajedno su snimali reklamu za fitness tvrtku, a ubrzo je Ibrahimovićeva jahta viđena ispred St. Tropeza, gdje je boravila i Diletta. Čini se da se Ibrahimović ipak vratio svojoj nevjenčanoj supruzi Heleni Seger, a talijanska voditeljica ljubav pronašla u turskom glumcu, popularnom diljem svijeta, najviše zbog serije 'Sanjalica' (prikazivanoj i na kanalu RTL Passion), u kojoj glumi zgodnog i avanturi sklonog fotografa i vlasnika marketinške agencije. 

 Izvor: Profimedia

Can Yaman rođen je u Istanbulu 1989., korijene vuče s Kosova, odakle mu je djed, te iz Sjeverne Makedonije, odakle je njegova baka. Od djeda s majčine strane naslijedio je ljubav prema jezicima – djed poliglot znao je šest jezika, a Can uz turski govori talijanski, engleski i francuski. Diplomirao je pravo, ali je ubrzo shvatio da je njegov životni poziv gluma. 

Povezane vijesti

'Prije glume bio sam odvjetnik, a pravo sam odabrao jer sam oduvijek brzo čitao i nevjerojatno dobro pamtio. Volio sam učiti po cijele dane i svidjelo mi se rješavanje pravnih problema. Kao pripravnik zaposlio sam se u jednom odvjetničkom uredu, no ubrzo sam primijetio da se teorija potpuno razlikuje od prakse', ispričao je svojedobno, a o ljubavnom životu tada je rekao: 'U pet serija igrao sam lik koji se na kraju oženi. Tome su se posebno radovale moja mama i baka koje stalno ponavljaju kako se nadaju da će to zaista doživjeti. Nadam se i ja. Volio bih jednog dana imati djecu i suprugu', priznao je turski zavodnik kojeg su do sada povezivali s više od 20 žena. 

Magazin

Royals