Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KORONAVIRUS

Mate Bulić se zbog bolesti nije javljao osam mjeseci: 'Nije ovo laka bitka'

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Razveselio obožavatelje objavom

Izvor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Nakon što se početkom prosinca prošle godine potvrdila vijest o narušenom zdravlju legendarnog glazbenika Mate Bulića, njegovi obožavatelji diljem dijaspore su bili zabrinuti. S obzirom na to da njegov tim nije dao nikakve nove informacije o njegovom stanju u koje ga je doveo koronavirus, raspravljalo o tome što se s Matom događa. Nakon što su se počele širiti neprovjerene informacije, javio se tim Kralja dijaspore, koji je početkom ove godine bio u bolnici zbog borbe s koronavirusom. Sada je skupio snage, i nakon osam mjeseci izbivanja iz javnosti, poslao je poruku. 

'Dragi prijatelji. Evo da vam se javim nakon dugih osam mjeseci. Moj proces oporavka još uvijek traje, ali konačno mogu reći da ide nabolje. Nije ovo laka bitka, uvidio sam to na vlastitom primjeru. No volja je bila jača i nadam se da je ovaj ružan period iza mene. Želim se zahvaliti cijelom liječničkom timu, koji nije odustajao od mene, ni kad su šanse bile gotovo nikakve. Hvala svima vama, znanim i neznanim, koji ste slali poruke ohrabrenja, koji ste zvali i raspitivali se, koji ste molili za mene. Hvala i što ste u ovom svemu poštivali privatnost moje obitelji. U ovakvim trenucima čovjek shvati koliko mu je malo potrebno za sreću, koliko se treba radovati sitnicama i običnim stvarima, koje uzimamo zdravo za gotovo. Pozdravljam vas u društvu svojih najmilijih, koji su mi bili razlog da svakog dana ustrajem u svojoj borbi. Idemo hrabro, dan po dan, a bit će ubrzo vremena i za pjesmu. Voli vas i pozdravlja vaš Mate', napisao je u emotivnoj objavi i razveselio obožavatelje.

Podsjetimo, početkom prosinca javljeno je kako je Mate zaražen koronavirusom, zbog čega je završio u bolnici. Kako je imao problema s disanjem, tada je primao kisik.'Prioritet nam je Matin oporavak i na to smo svi usredotočeni. On trenutačno nema mobitel sa sobom, stoga ne prima pozive i poruke. Još jednom, hvala svima koji su javili kako mole za Matu', pisali su tada iz njegovog tima i time potvrdili da mu život nije u opasnosti, kako se prije njihovog javljanja pisalo.

Povezane vijesti

Tagovi

Izbor Urednika

Royals