Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

WOW! Princ Harry napisao je knjigu o kraljevskoj obitelji

Autor K.M.

Memoari će svjetlo dana ugledati sljedeće godine

 Izvor: Profimedia

Vojvoda od Sussexa koji sa suprugom Meghan i djecom, Archiejem i Lilibet Dianom, živi u Kaliforniji, napisao je memoare o svom životu, a prava na knjigu već je prodao velikoj američkoj izdavačkoj kući Penguin Random House. Kao predujam, 36-godišnji princ Harry navodno je primio 20 milijuna dolara, a cijeli će prihod donirati u dobrotvorne svrhe. Na svojim memoarima radio je s piscem iz sjene J. R. Moehringerom, inače književnikom nagrađenim Pulitzerom koji je pisao i memoare tenisača Andrea Agassija i suosnivača Nikea Phila Knighta. 

kraljica harry meghan Izvor: Profimedia

'U intimnim i emotivnim memoarima jedne od najutjecajnijih figura na svijetu, princ Harry će po prvi put otkriti iskustva, detalje iz svog života, pobjede i poraze, ali i lekcije koje je naučio kroz život', stoji u priopćenju izdavačke kuće, a i sam princ potvrdio je skori izlazak knjige.

'Nisam pisao kao princ kakav sam rođen već kao čovjek kakav sam postao. Nadam se da ću vam kroz svoju priču - padove, pogreške, naučene lekcije - pokazati da, bez obzira odakle dolazimo, imamo više zajedničkog nego što mislimo. Duboko sam zahvalan na prilici da podijelim ono što sam naučio tijekom dosadašnjeg života i uzbuđen što će ljudi pročitali moj vlastiti prikaz života koji je točan i potpuno istinit', rekao je Harry. Pisao je o vremenu provedenom u vojsci, sreći koju je pronašao u očinstvu i braku te o brojnim dosad nepoznatim detaljima iz svog života koji svakako neće dobro utjecati na ionako loše odnose s ostatkom britanske kraljevske obitelji. 

Povezane vijesti

Tagovi

Magazin

Royals