Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ON MOŽE SVE!

TARIK KAO BABICA O porođaju sina: 'Asistirao sam jednom rukom'

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

E, to se zovu uspomene!

Izvor: Robert Gašpert

Domaći glumac i televizijski voditelj Tarik Filipović, iduće će godine proslaviti veliki 50. rođendan. U tim godinama stvorio je uspješnu karijeru, ali i sagradio snažnu i stabilnu obitelj. Kao i na sve projekte u kojima je bio uključen, ponosan je i na djecu. Naime, Tarik 13-godišnjeg Armana sa suprugom Lejlom, dok ona od prije ima i 18-godišnjeg Dina koji je u Tarikov život ušao s nepune tri godine. Koliko je uključen u njihov život, govori i činjenica koju je nedavno istaknuo u razgovoru s Tatjanom Jurić.

Naime, otkrio je u podcastu 'Skip Or Beep' detalje Armanovog porođaja. Doznali smo i da se dobro držao tijekom poroda supruge i to s kamerom u ruci. 'Snimao sam porod estetski, sa strane pa maksimum koji se vidi su glava i vrhovi koljena, čak sam i asistirao jednom rukom. Naša babica Blaženka je govorila – Ti ćeš pasti u nesvijest, 100 posto. A ja s kamerom, prije toga sam zabavljao druge žene po boksovima, tako da je bio show. U tom trenutku kad je moj Arman došao na svijet dali su mi škare pa sam pupčanu vrpcu prerezao. Sve ima lijepo zabilježeno. I onda united colors of Benetton, Lejla žuta, ja crven, on ljubičast…', ispričao je i dodao da nije pao u nesvijest.

Povodom prošlogodišnjeg rođendana dječaka Armana, roditelji su za Story.hr progovorili i o pubertetu. Upitali smo je tada vidi li se već u Armanovom ponašanju da je počeo prolaziti kroz pubertetske promjene, a Lejla je potvrdila. 'Da, lagano je počelo i to se vidi u njegovom ponašanju. Moram priznati da su nas roditelji koji su prošli tinejdžerske dane sa svojom djecom puno plašili u vezi puberteta, ali mi se ne bojimo. Proći će i to, samo je potrebno imati puno razumijevanja i strpljenja', zaključila je kroz smijeh bivša Miss, koja se već uspješno 'nosila' s pubertetom njenog prvog sina, punoljetnog Dina. 

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals