Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anja Alavanja progovorila o problemu koji muči mnoge majke

Pratitelji su joj pružili 'virtualnu' podršku komentirajući kako je lijepa, a mnoge je njezina objava dobro nasmijala

 Izvor: Instagram

Kaže se kako je majčinstvo najteži, ali i najljepši 'posao' na svijetu. Kako postati uspješna majka nijedna knjiga koju ste pročitali ne može dočarati, a toga je svjesna i domaća voditeljica i novinarka Anja Alavanja Romac koja je na društvenim mrežama otkrila s kojim se problemom suočava u posljednje vrijeme. 

'Mladi gospon 'ne pada mi na pamet voziti se u kolicima, a ako me spustite kad zaspem, vrištat ću kao da me netko kolje (kako se to ljupko kaže na ovim prostorima)' i njegova, uskoro, biceps, triceps, mama', napisala je Anja u opisu fotografije na kojoj drži svog nasljednika u rukama. Pratitelji su joj pružili 'virtualnu' podršku komentirajući kako je lijepa, a mnoge je njezina objava dobro nasmijala. 

Anja Alavanja Izvor: Instagram

Podsjetimo, početkom prošle televizijska voditeljica stavila je točku na devetogodišnji brak s 15 godina starijim Željkom Romcem s kojim je dobila dvojicu sinova, devetogodišnjeg Jakova i šestogodišnjeg Ivora. Nakon kraha braka, Anja je uplovila u novu vezu s Vedranom Viljevcem, a sredinom travnja dobili su sinčića Dana. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals