Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dino Jelusić osvrnuo se na Vucinu spornu izjavu: 'Malo je nezgodno'

Autor Tonia Malić

Neki su se prisjetili i izjave glazbenika Siniše Vuce koji je svojedobno rekao kako će si odsjeći spolovilo ako Dino ikada postane zvijezda

  Izvor: Jurica Galoic/PIXSELL

Domaćem glazbeniku Dinu Jelusiću ostvario se san o kojem mašta gotovo svaka osoba koja se godinama bavi ovim poslom. Naime, prije nekoliko dana postao je član kultnog benda Whitesnake, a već iduće godine na pozornici će s kolegama žariti i paliti s obzirom na to da imaju zakazanu turneju. Posljednjih dana društvene mreže preplavljene su hvalospjevima o mladiću, a neki su se prisjetili i izjave glazbenika Siniše Vuce koji je svojedobno rekao kako će si odsjeći spolovilo ako Dino ikada postane zvijezda. Sada se mlada rock zvijezda osvrnula na spornu rečenicu i za RTL Direkt prokomentirala kako sada gleda na istu.

‘Smatram daje cijela ta situacija s Vucom bila malo nezgodna jer mislim da je malo previše popio prije Podcast Inkubatora pa je vjerojatno rekao neke stvari koje nije htio. Znam točno o čemu se radi, referirao sam se na emisiju koju sam radio isti dan kad sam imao obranu diplomskog i nisam stigao izvježbati pjesmu koju sam trebao pjevati s Ivanom Kindl i rekao sam u eteru: ‘Došao sam s obrane diplome, ne znam tekst pjesme, Ivana i ja ćemo malo improvizirati’ i njega je to naljutilo, kako sam ja mogao doći nespreman na HRT’, prisjetio se Dino pa otkrio i tko mu je sve čestitao na ovom zavidnom uspjehu.

‘Pjevač Rainbowa i Deep Purple-a, čovjek za kojeg sam saznao da sam mu novi najdraži pjevač pa sam bio malo u šoku. Jako puno ljudi sa svjetske scene, gitaristi, članovi Guns'n'Rosesa, Machine Heada, Slipknota... Svi živi. Puno više me pogodilo to koliko mi se kolega s naše scene javilo od Matije Cveka, Massima koji me zvao i bio na emotivnom rubu iako je on često na emotivnom rubu. Jacques Houdek koji je u svom stilu ispsovao sve živo prije nego mi je čestitao, Radojka Šverko koja me nazvala jučer ujutro. Baš mi je bilo toplo oko srca’, rekao je glazbenik za RTL Direkt.

Povezane vijesti

Podsjećamo, Whitesnake je britanska hard rock grupa koju je 1978. osnovao David Coverdale nakon odlaska iz grupe Deep Purple. Najveći komercijalni uspjeh postižu tijekom 80-ih nizom hitova poput Here I Go Again, Is This Love, Fool For Your Loving, Still Of The Night, a sada im se pridružuje i ime poznato hrvatskoj javnosti.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image