Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MATEA I TONI STIGLI KUĆI: Nekada par, a danas prijatelji i Olimpijci

Matea Jelić i Toni Kanaet su među prvima osvojili medalje na ovogodišnjim Olimpijskim igrama, a sada su stigli kući

 Izvor: Jadran Babić

Osmijeh na licima Matee Jelić i Tonija Kanaeta je rekao sve. Prije četiri dana je bio dan za pamćenje. Početak Olimpijskih igara u Tokiju i dvije medalje. Kninjanka Matea Jelić bila je tako prva Hrvatica koja je u Tokiju ušla u finale i osvojila olimpijsko zlato u taekwondou, dok je 25-godišnji Splićanin Toni Kanaet kući donio brončanu medalju u muškoj konkurenciji u istom sportu. S obzirom na pandemiju koronavirusa, odmah nakon odrađenog natjecanja, morali su napustiti olimpijsko selo i sada su stigli kući. Naš fotoreporter je ulovio svaki trenutak i jedno je sigurno - emocije su na vrhuncu. 

Matea, koja je sada najavila odmor od nekoliko dana s obitelji, ovako je komentirala svoju pobjedu za domaće medije. 'Samo sam radila ono što uvijek radim - uživala u onome što radim. Nisam htjela na sebe staviti neki pritisak koji je nepotreban. Ja imam najveća očekivanja od sebe i znala sam koliko vrijedim, a znao je i trener i skupa smo korak po korak došli do olimpijskog sna', objasnila je. 

Baš kao i osvajanje brončane medalje, jako mu je puno značio i broj ljudi (posebno djece) koji se skupio na dočeku u Splitu. 'Pa to mi je možda i najvažnije, važnije od ove medalje, da sam nekome uzor, da će neka djeca zbog mene i Matee poželjet trenirat taekwando', poručio je presretan Toni.

Inače, jeste li znali da su Toni i Matea nekada bili u vezi? Službeno, par je svoju ljubavnu vezu definitivno prekinuo, no ostali su u prijateljskim odnosima. Jesu li se upustili u novu ljubavnu vezu? Sudeći prema objavama na društvenim mrežama ili su solo ili nove partnere pomno skrivaju.

Povezane vijesti

Magazin

Royals