Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ISPUNILA ŽELJU KĆERI: Udovica Kobea Bryanta s djecom na odmoru u Dubrovniku

Vanessa Bryant s djecom i prijateljicom u Dubrovniku

 Izvor: Instagram

Vanessa Bryant, supruga tragično preminulog košarkaša Kobea Bryanta i njihove kćeri Gianne, koji su stradali u helikopterskoj nesreći u siječnju 2020. godine, stigla je s djecom i prijateljicom u Dubrovnik, a na Instagramu je otkrila kako je odlukom za odmor na jugu Hrvatske htjela ispuniti želju njihove 18-godišnje kćeri Natalije.

'Dovela sam djecu u Kraljev grudobran. Kobe je dozvolio Nataliji da ide na putovanje u Hrvatsku s njezinim razredom, ali na žalost putovanje je otkazano zbog Covida. Htjela sam ispuniti želju Nataliji da ga vidi. Predivno je!', napisala je Vanessa na Instagramu.

Za one koji možda ne znaju. Kraljev grudobran dio je Dubrovnika koji se spominje u svjetski popularnoj seriji Igra prijestolja koja se snimala upravo u Dubrovniku, ali i na nekoliko drugih lokacija u Hrvatskoj. Vanessa Bryant podijelila je i set najnovijih fotografija iz šetnje Dubrovnikom, iz kojih je vidljivo da djevojke uživaju u našoj zemlji. 

Svijet i danas oplakuje košarkašku legendu, ali Vanessa je ove godine objasnila da je morala krenuti naprijed zbog svoje djece. 'Bol je nezamisliva, ali morate ustati i krenuti naprijed. Ležanje u krevetu i plakanje neće promijeniti činjenicu da moja obitelj više nikada neće biti ista. Ali ustajanje iz kreveta i korak naprijed učinit će dan boljim i za moje djevojke i za mene, i to je ono na čemu radim', kazala je udovica Bryant.

Povezane vijesti

Magazin

Royals