Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIČALI SMO SA SAŠOM: 'Moji snovi uvijek uključuju svijetlu budućnost'

Uplovite u „San“ novi single Saše Lozara, jer u snovima su stvari znatno jednostavnije, ponekad možda i ljepše

 Izvor: Story Press

U snovima su stvari znatno jednostavnije, ponekad možda i ljepše. Upravo se s time slaže i naš pjevač Saša Lozar. U srcu ljeta uz Sašine uspješnice i miljenice radijskog etera poput Tajno, Da, Budi, Dama, Vrati se i druge, dodajemo u glazbeni opus jednostavnu magičnu, rasplesanu, senzualnu morsku priču S A N. O čemu pjesma govori, ima li neostvarene snove i kako za njega izgleda savršeno ljeto, Saša nam je otkrio u nastavku. 

Recite nam kako je započela ljubav Vas i ove pjesme?

S obzirom na to  da jako respektiram Dinu Šarana kao autora tekst me je na prvu oduševio. Moja producentica Goga Bosak je postavila temelje i krenuli smo. Tu se uključio Đani Pervan svojim aranžmanom i nastala je pjesma koja jednostavno plovi, stvara ugodu, stvorena za moj vokal. Vjerujem da će dugo ostati u eteru i obilježiti ovo predivno ljeto.

Uplovite u „San“ novi single Saše Lozara, jer u snovima su stvari znatno jednostavnije, ponekad možda i ljepše
Izvor: YouTube

S kojim ste se stihom najviše povezali?

Najviše me ponese bridge u pjesmi.

U tvojim očima dubine

Kad u krilu mi se skupiš

Iz njih skačem u visine

Budi more bit ću dupin

U mojim rukama si pjena

U oku mjesečina mlada

Na kraju ostaješ ta žena koja diže se i pada

Na moje ispucane usne

Usne koje piju suze

- taj dio je po meni THE dio pjesme.

Zalazak sunca, ispijanje omiljenog pića i ova pjesma - tako u našim mislima izgleda savršena ljetna večer. Kako u Vašima? Opišite nam savršeni ljetnji odmor.

Drago mi je da vam je tako zazvučala ova pjesma. Otprilike je to bila i moja vizija uz malu dozu melankolije ali to je to. Inače što sam stariji to više volim putovanja kojima se malo izoliram od svega. Teško se to danas postiže doduše. Dobro društvo i gin tonic je sve što mi je potrebno.

Saša i snovi. Kakav je to odnos? Postoji li neostvareni san kojemu težite?

Svi mi sanjarimo. To je svakome bijeg iz realnosti. Volio bih imati puno koncerata, puno zadovoljne publike koja pjeva moje pjesme... Sanjam koncerte na jedinstvenim lokacijama s velikim bendom. Polako se to i ostvaruje. Odradili smo pola datuma na moru a sad se u osmom mjesecu selimo na kontinent. 4.8. sam u Mariji Bistrici na Trgu Ivana Pavla II, 7.8. je na redu Ljeto na Zrinskom u Koprivnici a krajem mjeseca planiramo i Špancirfest u Varaždinu. Završavam treći album koji izlazi kroz par mjeseci i to me ispunjava. Moji snovi uvijek uključuju svijetlu budućnost. kako privatno tako i poslovno. U protivnom nema smisla sanjariti.

Povezane vijesti

Magazin

Royals