Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UNUK ZVIJEZDE HOLLYWOODA ZASLADIT ĆE VAM DAN: 'Tako je muževan i savršen'

Unuk legendarnog glumca Gregory Pecka, Ethan Peck od djeda je naslijedio sve - talent za glumu, stav, šarmantnost i neodoljivi izgled

 Izvor: Profimedia

Nećemo započeti ovu priču s EthanomPeckom već njegovim djevom Gregoryjem, američkim glumcem koji je bio jedna od najpopularnijih filmskih zvijezda studija 20th Century Fox, od četrdesetih do šezdesetih prošlog stoljeća. Jedna od njegovih najpoznatijih uloga bila je ona Atticusa Fincha u filmu ‘Ubiti pticu rugalicu’ iz 1963. za koju je dobio Oscara.

'U ovaj lik sam unio sve svoje odjećaje i sve što sam naučio o životu, roditeljstvu, rasnoj nejednakosti i nepravdi. Gotovo da ne prođe dan, a da ne pomislim koliko sam bio sretan što sam dobio tu ulogu!”, rekao je jednom prilikom. Američki filmski institut proglasio je Atticusa Fincha najvećim filmskim junakom 20. stoljeća.

 Izvor: Profimedia

No, osim po impresivnom glumačkom  talentu Gregory je bio popularan, ali i omiljen među ženama zbog karizme i izgleda. Zgodan, elegantan i uvijek u odijelima, Peck je pravi primjer starog holivudskog glamura.

No, čini se da je sve to naslijedio i njegov unuk Ethan Peck kojeg su nedavno, na društvenim mrežama, otkrile pripadnice nježnijeg spola i potpuno se raspametile. 

 'Ajme, pa on je u potpunosti naslijedio eleganciju, držanje i stav djeda. Tako je muževan i savršen, zašto tek sada saznajem za njega?', napisala je jedna obožavateljica na njegovom Instagramu ispod crno-bijele fotografije. Ovaj ljepotan ima 35 godina i naslijedio je karijeru djeda - naime već nekoliko godina glumi, a svaka nova uloga koju dobije sve je bolja i veća. 

 Iako ga svi uspoređuju s djedom, njemu to, priznaje, pomalo smeta.

'Gregory je meni bio samo djed kada je umro. Tada sam imao 17 godina. Ne sjećam se ni da smo ikada razgovarali o glumi, a sada imam toliko pitanja za njega. Uz dužno poštovanje, ne želim se uspoređivati s djedom. Želim biti najbolji što mogu. Imam snažnan natjecateljski duh, moj tata kaže da to vrijedi za sve u obitelji Peck', govori Ethan. 

 I onda dame, što kažete?

Povezane vijesti

Magazin

Royals