Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'OVO TIJELO NE ŽELI TREĆE DIJETE': Ella riskira da nam svima stane srce

Na objavljenoj fotografiji Ella Dvornik u zavodljivoj pozi golica pratitelje, ali i svog supruga Charlesa Pearcea.

 Izvor: Instagram

Influencerica EllaDvornik nakratko je odlučila iz uloge mame transformirati se u ulogu vamp žene pa je tako na Instagramu podijelila vrlo provokativnu fotografiju u zavodljivoj pozi.

Na fotki 30-godišnja Ella zavodljivo pozira u mrežastim gaćicama, grudnjaku i halterima, a u objavi je označila svog supruga Charlesa Pearcea.

 Njezina objava se svidjela više od 20 tisuća pratitelja.

'Za prigricnuti u ponoć', napisala je u opisu crno bijele fotke, a u lavini komentara je mnogo onih koji su se zabrinuli za Charlesovo zdravlje. 'Je li Charles živ? Onako samo pitam, podrška čovjeku', 'Baš se hoćeš riješiti Charlesa. Ženo, pazi mu na srce!', 'Otkazat će mu srce', samo su neki od komentara.

Bilo je komentatora koji su zaključili da bi Ella mogla roditi treće dijete.

ella dvornik s djecom i muzem Izvor: Instagram

 'Ljudi nema treće. Pomirite se s tim. Pogledajte me! Ovo tijelo ne želi treće!!! Ok sam, imajte vi umjesto mene', poručila je Ella svim znatiželjnicima.

Podsjetimo, Ella i Charles u braku su dvije godine i zajedno imaju dvije kćeri, trogodišnju Balie Dee i jednogodišnju Lumi Wren.

Nedavno je objavila kako će se Charles podvrgnuti zahvatu, jer je ilegalno u Hrvatskoj ženi ispod 35 godina podvezati jajnike.

Magazin

Royals